Nicole Bus boeken

De Amsterdamse zangeres Nicole Bus brengt op 13 mei bij Top Notch haar ‘Nederlandse Bodem’ EP uit. Deze soulvolle singer-songwriter is tevens producer en heeft de EP volledig zelf geschreven en geproduceerd. In aanloop naar de release verschijnt vandaag de single ‘NVI’ (Niet Voor Iedereen) met een prachtige video door David Eilander.

Op haar elfde begon Nicole Bus met het schrijven en componeren van haar eigen liedjes. Ze haalde haar diploma op de Nederlandse Pop academie in Utrecht en is inmiddels bijna afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam. In 2010 won Bus met overmacht de Grote Prijs van Nederland, waarbij de jury haar prees om haar overdonderende positieve en opvallend krachtige podium uitstraling en haar tevens een grote toekomst voorspelde. In 2011 kreeg ze een uitnodiging voor een diner in het Koninklijkhuis om samen met Koning Willem Alexander en Koningin Maxima haar overwinning van de GPVNL te vieren.  

Sinds de winst van de Grote Prijs van Nederland zong Nicole Bus lang in het Engels. Maar sinds enige tijd is ze geheel overgestapt naar het Nederlands wat culmineert in de nieuwe EP ‘Nederlandse Bodem’. De plaat gaat over de transformatie van Nicole Bus. Op elke single is te horen hoe ze belangrijke levenslessen toepast om de confrontatie met zichzelf of een ander aan te gaan.

Download PDF

Nicole Bus Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459