Niek Boes boeken

Een optreden van Niek Boes is één van de meest verassende show spektakels in Europa. Hoe hij alleen al met zijn stem bijvoorbeeld een “Boeing 747” kan laten opstijgen is niet onder woorden te brengen. Niek Boes behoort momenteel tot de meest exclusieve artiesten in zijn genre. Met talloze optredens in binnen en buitenland en voor tv en radio heeft Niek Boes een groot publiek weten te bereiken en is hij de winnaar van de Die Internationale Goldene Künstlerpreis in Duitsland.

Niek Boes boeken voor uw evenement
Niek Boes staat erom bekend een verpletterende indruk achter te laten op het aanwezige gezelschap. Met zijn stem imiteert Niek Boes tijdens zijn show de meest onverstelbare geluiden van een ouderwetse stoomtrein tot supersonisch straalvliegtuig. Zijn uniek gave om door middel van geluiden de evolutie van de maatschappij of de innovatie van een bedrijf te kenschetsen is ronduit spectaculair te noemen.

TIP! Geef voor de voorstelling aan Niek Boes een briefing over uw bedrijfsactiviteiten en Niek verwerkt geluiden die bij uw bedrijf horen in de act.

Boekingsinformatie Niek Boes:

Tijdsduur: 30 min.
Inclusief geluid tot 2000 personen.

Biografie Niek Boes
Gefascineerd door theater, muziek en de kleinste geluidjes begon Niek Boes (10-01-’74) op 5-jarige leeftijd zijn artistieke leven, waarmee hij als kleine jongen vrienden en familie vermaakte en harten veroverde. Zijn Donald Duck-monoloog  onbegrijpelijk en geheel ontbloot van welke betekenis dan ook, maakte op de radio diepe indruk. Twente viel massaal voor de jonge Boes. Vier jaar later werd Niek lid van het gerenommeerde Stadsjongenskoor uit Oldenzaal onder leiding van Boyke Brand. Intensieve trainingen en zanglessen volgden om zijn stem klassiek en technisch te scholen.
Niek begon zijn officiële carrière in 1988. Hij was veertien jaar toen het eerste contract getekend werd. Naast zijn studie trad Niek op in binnen- en buitenland met zijn befaamde en unieke theatershows. In 1990 ”Niks Zeggen, Slap Lachen”, in 1992 ”Van F16 tot Trabant”. In de loop der jaren ontwikkelde Niek met zijn stem een scala aan niet van echt te onderscheiden geluidenimitaties die hij in zijn shows verwerkte.

Niks Zeggen, Slap Lachen13 jr. – 1e optreden als robot in Frankrijk
17 jr. – aan het werk in Duitsland
met Jack Spijkerman met Irene Moors in Live and Cookingmet Karin BloemenEen nieuwe theatervorm werd geboren en met zijn nieuwe show “The Art Of Voice” volgden vele voorstellingen over de hele wereld.

Niek zijn veelzijdigheid leverde hem in Nederland de “Populariteitsprijs” op voor beste theateract. Als eerste Nederlandse artiest in Duitsland ontving hij “Die Internationale Goldener Kunstlerpreis”.

Karin Bloemen
Niek heeft iets met Bloemen.
In de jaren 2002 en 2004 speelde Niek samen met Karin Bloemen, Berget Lewis en Richard Groenendijk de Nederlandse theaters plat met een spetterend avondvullende theatershow. Een show die louter lovende kritieken ontving. Een voorstelling met bijzondere artiesten en elke avond … Bloemen.
Naast de verschillende shows in theater en op evenementen is Niek de laatste jaren veelvuldig te horen op de radio. Daarnaast is hij regelmatig te aanschouwen op de televisie in diverse programma’s in binnen en buitenland en verleend hij zijn stem aan verschillende radio en tv commercials.

Niek reist met zijn shows de wereld over en speelt zijn voorstellingen in drie talen.

Vanzelfsprekend  bleef het talent van de jonge entertainer niet onopgemerkt. Verschillende gastoptredens op tv, radio en evenementen volgden. Niek Boes te gast in de “Ivo Niehe TV Show” is veel besproken. Evenals zijn “act” bij radio 3FM.

Terwijl de filemeldingen werden voorgelezen imiteerde Niek de filegeluiden. Tal van 3FM-luisteraars maakten die vroege ochtend kennis met Niek Boes. Daarnaast speelde Niek ook sprekende gastrollen in onder meer de televisieserie ‘Fam. Verburgh met een H’, maakte hij met Cor Bakker en diens combo een passende act voor gastoptredens in diverse tv en radioprogramma’s. Ook samen met Freek de Jonge heeft Niek een spetterende show gegeven voor 15000 mensen in het Abe Lenstra Stadion te Heerenveen.

Naast de verschillende shows in theater en op evenementen is Niek de laatste jaren veelvuldig te horen op de radio. Daarnaast is hij regelmatig te aanschouwen op de televisie in diverse programma’s in binnen en buitenland en verleend hij zijn stem aan verschillende radio en tv commercials.

Download PDF

Niek Boes Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459