Niels Geusebroek boeken

De naam Niels Geusebroek zingt al heel wat jaren rond in de muziekwereld. Hij is bekend als zanger van de band Silkstone en als solo-artiest. Verder was hij te bewonderen in het programma The Voice of Holland. U kunt de veelzijdige singer-songwriter Niels Geusebroek inhuren voor een optreden.

Silkstone
Al in 1996 richtte Geusebroek de band Silkstone op en wist daarmee een platencontract te veroveren. De formatie stond op beroemde festivals als Lowlands en Pinkpop en was op televisie te bewonderen op MTV, TMF en bij Barend & Van Dorp. De band bracht twee albums uit met singles die de Top 40 wisten te halen en toerde naar New York en Sint Petersburg .

In 2009 besloten de leden de band op te heffen. Hiermee verdween Geusebroek allerminst uit de schijnwerpers, want in 2011 schitterde hij in het tweede seizoen van The Voice of Holland. Door deelname aan de populaire talentenjacht scoorde hij drie hits en wist hij de halve finale te bereiken.

Zijn veelzijdigheid wordt in 2012 goed duidelijk als hij samen met Wildstyles het hardstlyle-nummer Year of Summer opneemt en hiermee de Top 40 haalt. Daarmee was Year of Summer het eerste hardstyle-nummer in de geschiedenis van deze hitlijst.

Ruud de Wild
In 2013 schreef  Geusebroek tijdens een radio-uitzending van Ruud de Wild, aan de hand van de hartslag van de zwangere nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood, het nummer Take Your Time Girl. Met dit nummer komt hij binnen op nummer 6 in de Mega Top 50 en scoort hij uiteindelijk een nummer 1-hit. Een jaar later werd hij tijdens de 100% NL Awards uitgeroepen tot Nieuwkomer van het Jaar.

Wilt u Niels Geusebroek boeken voor een optreden? Neem dan contact op met artiestenbureau.nl

 

Download PDF

Niels Geusebroek Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459