Nielson boeken

Er zijn niet veel artiesten die zo snel opklimmen als alleskunner Nielson. De in Dordrecht geboren Niels Littooij specialiseert zich in lekkere, niets-aan-de-hand Nederpop, waarmee hij moeiteloos een lach op de gezichten van zijn publiek tovert. Vrolijk, gedreven, charmant én hitgevoelig: dat is wat u mag verwachten bij het inhuren van deze rasartiest voor concerten, of als onderdeel van een evenement.

Nielson brengt in zijn shows zijn fijne repertoire ten gehore, waarbij hij altijd grote hits als ‘Sexy als ik dans’ en ‘Beauty & The Brains’ kan inzetten als joker. Niet dat dat nodig is, want ook zonder zijn populairste werk maakt de eind-twintiger er moeiteloos een gezellig feestje van. Het boeken van deze artiest staat dan ook garant voor een heerlijke feelgood-avond vol onverwachte wendingen en verrassingen.

Biografie van Nielson

Een debuutalbum dat binnenkomt op plek twee in de hitlijst, een aantal grote hits, gouden én platina awards, uitverkochte optredens in Tivoli en Paradiso: Nielson flikt het gewoon. Sinds zijn doorbraak in het tv-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland staat er eigenlijk geen maat meer op de zanger. Met de gitaar altijd aan zijn zijde, maakt hij van ieder optreden iets speciaals.

En niet alleen in Nederland slaat zijn muziek aan. ‘Sexy als ik dans’, dé zomerhit van 2014, gooit ook hoge ogen in Suriname, Curaçao en België. Het nummer staat bovendien al vier jaar op rij in de Top 2000. En naast zijn verdiensten als muzikant laat Nielson zich ook zien als jurylid in het populaire tv-programma It Takes 2op RTL4.

Nielson inhuren voor festivals en concerten

Met zijn eigentijdse Nederpop en prettige looks heeft Nielson alles in huis om uit te groeien tot één van Nederlands grootste artiesten. En nu ook hij buiten de eigen landsgrenzen furore maakt, lijkt ook een grote internationale doorbraak in het vat te zitten. Het komt zijn shows zichtbaar ten goede. Die worden almaar grootser, uitdagender en beter.

Nielson is te boeken als solo artiest, waarbij hij een akoestische gitaar ter hand neemt en zijn publiek trakteert op zijn lekkerste wijsjes en deuntjes. Voor een grootser en voller geluid kunt u deze artiest ook inhuren met band, inclusief show. Zeker is hoe dan ook dat deze vriendelijke Nederlandstalige singer-songwriter er sowieso een gezellige avond van maakt. Laat dat maar aan hem over!

Prijzen en kosten voor het boeken van Nielson

Wilt u Nielson inhuren voor een live spektakel? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie over de kosten, beschikbaarheid en overige voorwaarden. Boeken is bij ons altijd veilig en vertrouwd! Laat het ons weten, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op met een passend antwoord en/of een vrijblijvende offerte.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Nielson Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 036 - 234 00 44