Nigel Brown boeken

Nigel Brown was een van de sensaties van het programma Idols. Met het nummer Heerlijk weet hij het publiek en de jury voor zich te winnen. Als zanger beheerst Brown daarnaast nummers van bijvoorbeeld Bruno Mars, Earth, Wind & Fire, Neo en Rihanna. U kunt Nigel Brown boeken voor een optreden.

Kerk
De op Aruba geboren zanger is al van kleins af aan gek op muziek. Van zijn zesde tot twaalfde speelt hij klassieke piano. Omdat hij ook graag wil zingen, stopt hij hiermee en op zijn zeventiende wordt hij gevraagd een demo op te nemen, Vervolgens gaat hij in de kerk zingen en doet hij auditie voor een black gospelkoor. Hij wordt toegelaten en doet zodoende veel podiumervaring op. Hij treedt op in diverse tv-programma’s en zingt solo in het GelreDome tijdens de EO-jongerendag.

Idols
In 2007 besluit hij zich in te schrijven voor Idols. Met zijn zangtalent en performance weet hij de jury te overtuigen en hij schopt het uiteindelijk tot de laatste vier. Na dit avontuur treedt hij regelmatig op tijdens festivals. Daarnaast wordt hij achtergrondzanger bij het programma Popstars en is hij te zien als een van de kandidaten tijdens het programma Sing it.

Daarnaast treedt hij op in de Tweede Kamer en is hij te gast als zanger bij Dewi’s Jam van voormalig Idols-deelneemster Dewi Pechler.

Nigel Brown voelt zich het best op het podium en treedt dan ook graag op. Wilt u Nigel Brown boeken? Neem dan contact op met artiestenbureau.nl

 

Download PDF

Nigel Brown Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459