Nino boeken

Nino raakt al op jonge leeftijd geïnteresseerd in Hip-Hop muziek. Tijdens de lessen op school was hij altijd al bezig met teksten schrijven in plaats van focussen op schoolwerk.  Hij verzamelde alles over Hip-Hop zoals video’s, cd’s & dvd’s. Ook verdiepte hij in alles wat er te vinden was over artiesten in de Amerikaanse Hip-Hop scene.

Op het moment dat Nederhop populair begon te worden, is Nino zich meer gaan richten op Nederlandstalige tracks. Hij schreef zelf een aantal teksten en nam deze tracks op. Nadat hij zijn tracks verspreide op het internet en vervolgens positieve reacties kreeg, besloot Nino samen met andere Nederlandstalige artiesten serieuzer te werk te gaan. Nino nam het initiatief om met deze artiesten een hechte groep te vormen. Ze begonnen tracks op te nemen onder de formatie “LSD”, wat staat voor “Lyricale Straat Dichters”. Veel van de concepten en teksten zijn bedacht door Nino, zoals de track “Zoals Ik Ben”, die in 2005/2006 een behoorlijke hype creeerde op het internet. Deze track heeft veel deuren geopend voor Nino in de Nederlandse scene. Sindsdien werd hij gevraagd voor optredens, radio interviews en kwam hij terecht op de mixtape “Straathits 2” van DJ MBA.

Begin 2011 sloot Nino de Black Label Music saga af, in goed overleg heeft hij zijn toenmalig getekende artiest Priester de transfer laten maken naar een nieuw label.
Zelf tekende Nino bij het nieuwe label “Planeet Namek”, een label waar hij al zijn energie volledig in zichzelf zal steken. Voorheen stak Nino al zijn energie als CEO in om andere artiesten op de map te zetten.

2012 is het jaar waar hij zijn langverwachte debuut album “Stille Wateren Diepe Gronden” heeft uitgebracht.

Download PDF

Nino Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459