NoizBoiz boeken

NoizBoiz bestaat uit MC XL, Producer/DJ Mucky Muxx en hypeman Don de Baron, alledrie getogen te Rotterdam. Het collectief is sinds 2004 bij elkaar is en richt zich voornamelijk Grime/Dubstep en dan niet de standaard Britse Grime, maar eigengereide Nederlandstalige Grime, oftewel NL Grime. De MC & producer Kariszma voegt zich bij de groep en hieruit onstond de eerste (promotionele) release genaamd ‘0.10’. Na een jaar vol optredens blijken sommige voorheen gelijke interesses op sommige plekken af te wijken en besluiten de jongens verder te gaan in de oorsprokelijke formatie.

Het tweede wapenfeit, NoizBoiz presenteert: ‘Zware Bassen, Zware Beats’ genaamd, komt in 2010 en bevatte samenwerkingen met niemand minder dan Boef en de Gelogeerde Aap, Zwart Licht, Skinto en Leo. Dit album zorgt voor landelijke media-aandacht en NoizBoiz werd daardoor bekend bij een groter publiek. Samen met bevriende en gelijkgestemde artiesten (Zwart Licht, Skinto & D.Lipps) vormen zij in deze periode ook het collectief N.E.B.U.L.O.N. waaronder zij eveneens muziek uitbrengen.

Begin 2012 vervolgen zij dit succes met het album ‘Georganiseerde Chaos’. Dit album brengen zij uit op een unieke Gunfinger USB-stick, wat zorgt voor veel aandacht in de media en een optreden in televisieshow ‘De Wereld Draait Door’. Ook de releaseparty iss een enorm succes.

In 2013 hebben zij getekend bij Nouveau Riche, het label dat onder andere Mr. Polska, Boaz van de Beatz en Jebroer herbergt en onlangs is hun nieuwe mixtape ‘Zware Bassen, Zware Beats II’ uitgekomen. Genoeg plannen en mooie voornemens voor de toekomst en 2014 is dan ook ongetwijfeld het jaar van NoizBoiz geworden!

Download PDF

NoizBoiz Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459