Nol Havens (VOF de Kunst) boeken

Nol Havens is sinds 1983 het geluid en het gezicht van VOF de Kunst. De eerste uitgebrachte single was “Suzanne”, welke twee maanden later op de eerste plaats van de hitparade stond.

Onder de naam The Art Company scoorde VOF de Kunst even later in zeven landen een nummer 1-hit met “Susanna”. Oude Liefde Roest Niet, Retour Sneek, Dikkertje Dap en Eén Kopje Koffie zijn andere bekende liedjes.

Vanaf 1995 heeft Nol met VOF de Kunst en Erik van Muiswinkel acht jaar lang in uitverkochte theaters gestaan met hun familievoorstellingen. Vanaf oktober 2005 stond Nol, samen met kinderboekenschrijvers, weer voor kinderen in het theater met het programma De Luistervink.

In 2006, heeft Nol de behoefte om het volwassen- en het kinderrepertoire in balans te houden door zich met beide bezig te houden. Samen met bekende kinderboekenschrijvers staat Nol in het theater met de jeugdvoorstelling ‘Luistervink’. Zo was hij met ‘Suzanne Voorbij’ in de theaters te zien, een voorstelling met studenten van de Rockacademie Tilburg en de Toneelacademie in Maastricht, met als thema het overleven als artiest. De eerste solo-cd van Nol Havens, ‘Hoop’, vloeit voort uit deze theatervoorstelling. ‘Hoop’ bevat elf intieme, mooie en herkenbare liedjes. Het album is geproduceerd door Koen-Willem Toering, die ook het leeuwendeel van de muziek schreef. Het album is met veel lof ontvangen en was o.a. Radio 2 cd van de week.

Download PDF

Nol Havens (VOF de Kunst) Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459