OG3NE boeken

O’G3NE is de bandnaam van de drie zussen Lisa, Amy en Shelley, die de afgelopen tien jaar langzaam maar zeker zijn uitgegroeid tot BN’ers. Ze winnen in 2007 het Junior Songfestival, brengen diverse singles uit, releasen een succesvol debuutalbum en werken daarna een eigen theatertour af. U kunt de dames van O’G3NE bij ons inhuren voor een liveshow of concert tijdens uw evenement.

De naam O’G3NE staat voor de bloedgroep van hun (overleden) moeder (O) en de genen (G3NE) die ze als zusjes met elkaar gemeen hebben. En dat laatste is te merken ook. Lisa, Amy en Shelley zijn vanaf hun geboorte samen en daardoor perfecte op elkaar ingespeeld. Daardoor is een optreden van O’G3NE altijd iets bijzonders. De som is hier onbetwist véél meer dan het geheel der delen.

Biografie van O’G3NE

De drie zusjes zingen al jarenlang samen en winnen dus het Junior Songfestival, alvorens ze in 2014 écht doorbreken. Als eerste zangtrio ooit winnen ze The Voice of Holland en dat blijkt hun golden ticket. Debuutalbum ‘We got this’ (2016) – de eerste plaat onder de huidige bandnaam – bereikt de eerste plek in de Album Top 100 en haalt goud. Datzelfde jaar wordt bekend dat O’G3NE Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival.

Met een verdienstelijke elfde plaats keren de meiden terug naar Nederland, alwaar ze hard verder werken aan hun carrière. Bij de 100% NL Awards worden ze dat jaar onderscheiden voor ‘Beste Muziekmoment’ en ‘Beste Zangeres’, terwijl het album ‘We got this’ net  buiten de prijzen valt. Ondertussen maken de dames ook nog regelmatig hun opwachting in de Beste Zangers van Nederland.

O’G3NE inhuren voor een optreden

Na hun spectaculaire winst in The Voice of Holland is O’G3NE niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Ze treden o.a. op tijdens de Vrienden van Amstel, staan in Ahoyen verzorgen het voorprogramma van Olly Murs. Ook tijdens het Televiziergala betoveren Amy, Shelley en Lisa de zaal met hun loepzuivere stemgeluid. Ook staan ze in de Ziggo Dome voor de Symphonica-concerten en 5 grote Kerstshows.

De dames zijn goed en wel pas 5 jaar écht bekend, maar hun ster is razendsnel rijzende. Theaters blijven vollopen en organisatoren staan in de rij om deze zangsensatie(s) aan hun programma toe te voegen. Wacht dus niet te lang met het boeken of inhuren van O’G3NE voor een geweldig concert!

O’G3NE boeken via hét artiestenbureau van Nederland

Wilt u O’G3NE inhuren voor een prachtige liveshow? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de voorwaarden, gage en beschikbaarheid. Binnen 24 uur komen wij dan bij u terug met een passend antwoord, eventueel inclusief een vrijblijvende offerte op maat.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

OG3NE Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459