Opera Familia boeken

Opera Familia is zoals de naam al doet vermoeden een familie van zangers, met een grote passie voor “ bel canto muziek”, zoals we dat kennen vanuit de wereld van de Opera en het Cross Over repertoire van bij voorbeeld Il Divo, Sarah Brightman en Andrea Bochelli.

Een hecht gezin met liefde voor het vak, prachtige stemmen en een hartverwarmende uistraling. Hun TV debuut in juli van dit jaar heeft enorm veel teweeg gebracht onder het Nederlandse publiek.  Toen zij in september wederom op de televisie verschenen met hun uitvoering van het Ave Maria van Schubert, ging er een siddering door ons land. Diepe ontroering, bewondering, maar ook verwondering: “waarom hebben we hier zo lang op moeten wachten?” was de reactie van Tijs van den Brink tijdens zijn TV talkshow waar Opera Familia te gast was. “Sensationeel” was de reactie van zanger Gordon en choreograaf Dan Karaty… “ Zo mooi!!! Dit hadden we nog niet in Nederland”, sprak een heftig ontroerde Patricia Paay.

Op 18 november 2011 vindt de release plaats van hun Debuut Album “Il Canto”, met kassuccessen als “ Because we believe”, Ave Maria , Caruso en Nessun Dorma. Maar ook onder meer een schitterende compositie van eigen hand.

“ Il Canto”  betekent in het Nederlands vertaald “ Het Lied”.

Zoals ze zelf zeggen: “ Wij doen niets liever dan ons lied en ons zelf met anderen delen… iedereen meenemen in het warme gevoel van samen één grote familie te zijn…. daar gaat ons hart van zingen!”

Zangers/songwriters Paul en Carla van der Veldt traden samen al geruime tijd, zowel nationaal als internationaal, op voor de top van het bedrijfsleven, met als hoogtepunten het Plaza in New York, het Gaia plein in Hongkong en de World Expoo in Zaragosa Spanje.  Sinds het moment dat ze elkaar ontmoetten tijdens hun engagement voor de minimal pop opera “Born Twice” in 1992 en Carla haar werkzaamheden als soliste bij de Hoofdstad Operette en activiteiten bij de Nederlandse Opera Stichting achter zich had gelaten, hebben zij de muzikale handen in een geslagen. Niet alleen zingen, maar ook schrijven en componeren. Van hun hand zijn inmiddels 5 albums verschenen met eigen Nederlandstalig Cross Over repertoire, waarmee zij onder de naam To Be in ons land vele intieme concerten hebben gegeven.

Dochter Belinda studeert volgend jaar af aan de Dutch Accademy for Performing Artists, waar zij als vocalist ook is opgeleid in andere stijlen muziek. Want naast Opera en Cross Over repertoire is bij voorbeeld ook Jazz een genre dat haar hart sneller laat kloppen. Idolen? Michael Buble en Maria Callas!

Belinda is een natuur talent die van kleins af aan al zingt. Ze beschikt over een betoverende lyrische sopraan stem, met een ongekende hoogte. De afgelopen jaren heeft zij een aantal prachtige engagementen gehad, met als hoogtepunten de optredens voor verschillende leden van het Koningshuis.

Opera Familia wordt vocaal begeleid door klassiek Vocal Coach Amand Hekkers.

Sinds mei 2011 hebben Carla, Paul en Belinda besloten samen zingend door het leven te gaan onder de naam Opera Familia. Rick van Schooten, directeur Sony Music Nederland: “Vanaf het eerste optreden op de Nederlandse televisie stalen zij het hart van onze organisatie en is het genoegen geheel aan de kant van Sony Music om met hen samen te werken aan een veel belovende toekomst.”

Download PDF

Opera Familia Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459