Pam Feather boeken

De Rotterdamse singer-songwriter Pam Feather is een volbloed artieste met veel podiumervaring.

Volwassen
Al heel jong weet Pam Feather (Pamela Slagveer) hoe zij het publiek moet vermaken met haar sprankelende persoonlijkheid en muziek. Op haar vijftiende treedt Pam op in een Hip-Hop musical en staat zij in afgeladen theaters. Naast zingen, legt Pam zich toe op het gitaarspelen. Na een tijdje componeert zij haar eerste liedje, gebaseerd op een gedicht van Shakespeare. Zij doet mee aan tal van talentenjachten en treedt in het hele land op met haar eigen liedjes. Na verloop van tijd verschijnt Pam ook steeds vaker in televisieprogramma’s. In 2005 is Pam de support act voor de Amerikaanse zanger Bilal, wanneer hij optreedt in Rotterdam. In 2006 Pam ontmoet zij Marc Bien, Michel Frissen en Sunir Patel van Artistik Records. Met dit team neemt zij nieuw materiaal op. Vervolgens treedt Pam vaker op met een band en klinkt zij steeds volwassener.

Feather tales
In 2009  brengt Artistik Records de debuutsingle Phone Call van Pam Feather uit. Het nummer wordt opgemerkt en Pam treedt hierna op tijdens diverse grote evenementen, zoals Bruisend Park Aan De Rotte, de Eenheid is Kracht Award Show, en Bevrijdingspop, Haarlem. In 2009 stort Pam zich volledig op haar debuutalbum Feather Tales, dat in 2010 verschijnt. De stijl van Pam kan het beste worden omschreven als een goede mix van soul en popmuziek, met enkele aangename jazzinvloeden.

 

Wilt u Pam Feather boeken voor uw evenement? Neem contact op met ons artiestenbureau.

 

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Pam Feather Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459