Party Animals boeken

Met de eerste 3 singles 3 keer op rij de nummer 1-positie in de Top 40 veroveren: het is niet veel acts gegeven. De immens populaire Party Animals deden het en gelden daarmee nog altijd als een van de meest succesvolle formaties in de geschiedenis van de Nederlandse muziekscene. Een verdere introductie behoeven deze feestambassadeurs – bij ons te boeken – eigenlijk niet eens, maar vooruit…

Want wie Party Animals zegt, zegt meteen ‘Have you ever been mellow’? Met deze eerste megahit denderden de happy hardcore-act in 1995 de Nederlandse hitlijsten binnen. Het aantal even succesvolle nakomelingen is bijna niet meer te tellen. En nu, ruim twintig jaar later, kunt u oude tijden laten herleven. De Party Animals willen namelijk nog altijd van geen wijken weten!

Biografie van Party Animals

Het begint allemaal met ‘Have you ever been mellow’, dat volkomen onverwacht uitgroeit tot een superhit. De Party Animals vestigen daarmee in een klap hun naam en gaan vervolgens vrolijk verder. Ook ‘Hava Naquila’ en ‘Aquarius’ bereiken de hoogste positie in de hitlijsten. Maar niet alleen in Nederland zijn de feestbeesten succesvol – ook het buitenland gaat volledig om.

Zo scoren ze met ‘Aquarius’ een vette monsterhit in Hongkong. Tot 2000 groeien de bomen tot in de hemel voor de Party Animals, maar daarna valt het even stil. Niet te lang natuurlijk, want de feestasct wordt al snel ‘herontdekt’ en gaat daarna vrolijk verder. Ze brengen nieuw materiaal uit, blijven optreden en zijn inmiddels toe aan de derde generatie. De oude garde is echter nooit ver weg.

Party Animals inhuren voor een knallend feestje

Alhoewel de act door de jaren heen tal van leden ziet komen en gaan, blijft de spirit van de Party Animals altijd hetzelfde. Dat is mede te danken aan de betrokkenheid van vroegere groepsleden als Paul, Evert, Patrick, Robert, David en Thijs. Zij hebben nog regelmatig contact met de animalsvan nu en zijn er zelfs nog weleens live bij – backstage, verstopt in het publiek of zelfs als eregast op het podium.

Met het inhuren van de Party Animals voor een concert weet je dus eigenlijk nooit precies wat je krijgt. En dat is precies wat deze act zo ongelooflijk populair maakt, zowel in Nederland als daarbuiten. Met hun energieke show, fanatieke producers en trouwe fans, is en blijven de Party Animals een act die niemand – het kind van de 90’s én het feestbeest van nu – mag missen.

Party Animals boeken via Artiestenbureau.nl

De Party Animals zijn voorlopig nog niet van plan om een einde te maken aan hun tour langs zalen en discotheken. Wilt u deze succesvolle artiesten inhuren voor een optreden? Neem dan snel contact op met een van onze medewerkers. U ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie, met daarbij een vrijblijvende offerte op maat.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Video's

Schermafbeelding 2018-11-13 om 10.27.51
Schermafbeelding 2018-11-13 om 10.29.16

Party Animals Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl