Paul Turner boeken

Paul Turner is een Engelse zanger die Nederland wist te veroveren door zijn deelname aan The Voice of Holland. Met zijn opvallende uiterlijk, energieke optredens en prachtige stem wist hij veel fans voor zich te winnen. U kunt Paul Turner inhuren voor een optreden.

Musicals
Al van jongs af aan was Turner gek op aandacht. Hij deed er alles aan om in de schijnwerpers te staan en zijn vrienden en familie te vermaken. Hij volgde een kleinkunstopleiding en na zijn opleiding speelde hij in musicals als We Will Rock You en The Rocky Horror Show.

Met de musicals toerde hij de hele wereld over en belandde uiteindelijk in Nederland, waar hij zich inschreef voor het tweede seizoen van The Voice of Holland. Tijdens de ‘blind audition’ draaiden zowel Nick & Simon als Roel van Velzen zich om. Turner koos voor Van Velzen als coach en stootte door naar de finale.  Gedurende het programma zong hij nummers als Thunder in my Heart, Born this Way, Somebody that I used to know en I’ll be there. Uiteindelijk werd hij vierde.

I’m so me
Na zijn deelname aan The Voice of Holland kwam zijn eerste single uit. Met het nummer I’m so me haalde hij de Single Top 100. In 2014 gaat Turner opnieuw de grens over en zal hij te zien zijn op de Duitse televisie.

Hij doet niets liever dan op het podium staan en u kunt Paul Turner boeken voor een optreden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Download PDF

Paul Turner Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459