Paul van Dyk boeken

Paul van Dyk maakt meer vliegtuigkilometers dan de meest ervaren piloten van vliegmaatschappijen en is bekend van Sydney tot Lutjebroek en Antartica tot Vladivostok. We praten natuurlijk over de meest populaire DJ ter wereld: Paul van Dyk. De Duitse superster heeft een cv waar weinig artiesten aan kunnen tippen. Een lijst met hoogtepunten waar op 24 augustus een nieuw meesterwerk aan toegevoegd wordt: deze dag zal zijn nieuwe muzikale kindje het leven zien. Het langverwachte nieuwe studioalbum In Between is eindelijk een feit!

Paul van Dyk boeken voor uw evenement 

Paul van Dyk groeide op achter de Berlijnse muur, maar kwam volledig tot bloei toen het IJzeren Gordijn werd afgebroken. Al snel viel hij op in de vroege jaren 90, waar hij in de legendarische Berlijnse club Tresor achter de draaitafels belandde. Na het vergaren van roem in zijn vaderland, maakte heel de wereld kennis met de charismatische Van Dyk middels zijn onvolprezen trance-klassieker For An Angel, een plaat die voor een ware revolutie zorgde en de deur opende voor het wereldwijde succes van de trance eind jaren 90. Zijn set op het megasuccesvolle dance-evenement Innercity 2000 wordt gezien als één van de beste sets ooit op een groot event, producties als Times Of Our Lives, We Are Alive en Nothing But You groeien uit tot grote hits en Paul ontvangt uitnodigingen om over de hele wereld te draaien. Hetgeen resulteerde in de felbegeerde eerste plaats in de DJ Mag Top 100 in 2005, waarmee hij DJ Tiësto afloste als meest populaire dj ter wereld.

Alle gages van bekende dj’s zijn op aanvraag en worden uitsluitend op offerte basis verstrekt. Voor informatie over beschikbaarheid en boekingen kunt u contact opnemen met ons artiestenbureau

Download PDF

Paul van Dyk Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459