Pearl Joan boeken

Pearl Joan Jozefzoon begon met zingen in de kerk en werd thuis muzikaal opgevoed door haar broers. Na de Havo volgde Pearl het conservatorium in Tilburg. Na in 2008 haar diploma te hebben behaald, speelde ze mee in diverse theatershows en musicals geproduceerd door het musicalproductiebedrijf van Albert Verlinde. In 2010 deed Pearl mee aan het eerste seizoen van The Voice of Holland, waar ze opviel door haar loepzuivere stem en professionele performance. Ze eindigde als tweede. Vanaf dat moment is haar carrière als solo-artiest een feit. Ze stond met Nick & Simon vier keer in een uitverkocht Gelredome met Symphonica in Rosso en won het tv-programma Van Popster tot Operaster.

In 2013 bracht Pearl haar debuutalbum The Time is Now uit, een cross-over tussen pop en klassiek, opgenomen met groot orkest in de beroemde Galaxy Studio’s in België. In het voorjaar van 2014 stond Pearl in het theater met een Nederlandstalige bewerking van de Mattheüs Passion, samen met Jan Roth. Van september 2014 tot februari 2015 schitterde Pearl als hoofdrolspeelster in de musical Dreamgirls van Albert Verlinde Entertainment. In maart 2015 stond Pearl opnieuw in het theater met een Nederlandstalige bewerking van de Mattheus Passion.
Vanaf april 2015 gaat Pearl verder als ‘Pearl Joan’. Joan is haar tweede voornaam. Pearl markeert hiermee een nieuwe fase in haar carrière, een fase waarin ze eigen muziek uitbrengt. Begin 2016 brengt ze haar EP ‘Forward’ uit, en pop/country plaat met zelf geschreven nummers. De EP wordt zeer positief ontvangen door de pers.

Eind 2017 verschijnt het kerstalbum ‘Het Licht komt eraan’. Pearl is al van jongs af aan fan van kerst, en heeft de laatste jaren ontzettend veel kerstoptredens. Op deze cd brengt ze kerst in huiskamersfeer naar de luisteraar toe, met eigen originele Nederlandse hertalingen van bekende en minder bekende kerstliederen

Wilt u Pearl Jozefzoon boeken? Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Download PDF

Pearl Joan Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459