Play-Mobiel Mobiele DJ boeken

In een strak pak beweegt deze mobiele DJ zich onder de gasten. Met zijn IPad in de hand en een koptelefoon op het hoofd vraagt hij de gasten wat ze willen horen. De IPad is gevuld met heerlijke muziek, van lounge en disco tot dance, top 40 en salsa. Staat jouw verzoekje niet op de IPad dan tovert de DJ zo een toepasselijke vervanger op de digitale draaitafels.

Maak van dichtbij mee hoe de DJ het nummer klaarzet en daarna live een overgang naar een ander nummer mixt. En wie weet ontdek je wel DJ talenten bij jezelf.

Play-Mobiel werkt op vrijwel ieder event. Van beurzen, diners, borrels en lounge tot beachevents en barbecue’s, bruiloften en spetterende bedrijfsfeesten.

De Play-Mobiel DJ heeft een uitgebreid repertoire aan muziek op de iPad staan maar zal nooit alle verzoekjes kunnen inwilligen. Wanneer er wifi is zijn de mogelijkheden nog ruimer. Als er specifieke wensen zijn omtrent het repertoire kunnen die tot een week voor uitvoer worden kenbaar gemaakt.

Voor het inhuren van De Play-Mobiel DJ kunt u direct een offerte aanvragen en heeft u eventuele vragen kunt u altijd contact met ons  opnemen op 036-8481121.

Download PDF

Play-Mobiel Mobiele DJ Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459