Priester boeken

Priester begon in 2004 met het schrijven van teksten.Ondanks dat hij het nog niet zo serieus nam, was hij altijd al erg gedreven als het ging om tracks opbouwen en het verwerken ervan.

In 2005 ging hij met Nino & Don-G de studio in. Nino & Don-G waren op dat moment veel verder dan dat Priester was, en konden hem op deze manier de kleine kneepjes van het vak bijleren.
Na 2 tracks te hebben opgenomen en daar diverse positieve reacties op kwamen , was de gedrevenheid voor het maken van muziek gegroeit tot een passie.

Hij sloot zich niet lang daarna aan bij de Zaandamse rapformatie LSD en begon zichzelf steeds meer te ontwikkelen als artiest. Zijn eerste kennismaking met de Nederlandse HipHop scene was in 2006.

In een korte periode had Priester zich zodanig ontwikkeld als artiest dat het tijd werd om wat meer van zichzelf te laten horen. In de zomer van 2008 gaat hij de studio in met Nino.
De samenwerking wierp zijn vruchten af. Het duo kwam met een hit genaamd: Uit het oog

Met meer dan 5 miljoen views op het internet, kunnen wij deze track zonder probleem kronen tot een echte Internet-hit.

In een korte periode heeft Priester zijn naam weten te vestigen in de hip hop scene en dit bleef echter niet onbeloond.

Download PDF

Priester Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459