Pyke Pos boeken

Sinds zijn auditie bij X Factor staat het Facebook account van Pyke Pos vol met laaiend enthousiaste berichtjes en is het aantal volgers van zijn Twitter account vertienvoudigd.

Pyke Pos vertolking van Stevie Wonders ‘For once in my life’ heeft de 28-jarige zanger uit Zaandijk niet onopgemerkt gelaten.

Pyke Pos sloot zich op 15 jarige leeftijd aan bij een groepje jongeren op het Lyceum, die de schoolgangen en aula opfleurden met hun zang. Daar kwam hij er meteen achter dat hij zingen erg leuk vindt. Een aantal jaar later meldde hij zich aan bij zanglerares Jozien van Dorst.

Pyke Pos werd door haar op sleeptouw genomen waardoor hij de mogelijkheid kreeg om kleine optredens te geven en zo een netwerk van mensen uit de muziekwereld op te bouwen. Hij betrad de podiumplanken en dat zorgde ervoor dat het balletje is gaan rollen. Sinds die tijd wordt hij regelmatig gevraagd voor optredens in Panama, Club Dauphin en de Comedy Club, allen in Amsterdam

Download PDF

Pyke Pos Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459