Rachel Kramer boeken

Zangeres Rachel Kramer is in 2000 doorgebroken via de talentenjacht Starmaker, is ook bekend van X Factor, en zingt de sterren van de hemel op podia in het land, in studio’s en coverbands.

Starmaker
Al heel jong beseft Rachel Kramer dat zij vooral wil zingen. En dat doet zij dan ook.  Bekendheid vergaart zij op verschillende manieren, maar vooral haar deelname aan de talentenjacht Starmaker brengt haar veel goeds. Rachel wordt lid van de groep K-Otic, een formatie die uit het populaire televisieprogramma Starmaker voortkomt. De groep scoort jarenlang vele hits, waaronder ‘Damn, I Think I Love You’.

Solo
De afgelopen jaren heeft Rachel Kramer als soliste in veel studio’s (met verschillende DJ’s) gewerkt. Daarnaast zingt ze met de coverbands ‘Shaky Ground’  en ‘M-Bush’, en wordt ze als solo-artiest regelmatig geboekt voor optredens. In 2009 neemt Rachel deel aan de tweede editie van X Factor. Zij bereikt de tweede plaats, na Lisa Lois (Hordijk).
Met al haar podiumervaring staat Rachel Kramer garant voor uiterst professionele optredens.

 

Download PDF

Rachel Kramer Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459