Rochelle boeken

Rochelle Perts, die onder haar voornaam furore maakt als zangeres, knalt in 2011 in één keer naar de top. De geboren Helmondse maakt indruk tijdens de talentenshow X Factor, die ze dan ook op haar naam schrijft. Het is het begin van een veelbelovende carrière als solo-artiest. Rochelle inhuren voor een concert is een zekerheidje, want deze dame laat er on stage geen gras over groeien.

Ze reist inmiddels de wereld rond, scoort hits in onder meer de Verenigde Staten, Australië en het Verenigd Koninkrijk en beschikt over een eigen platenlabel. Hoe ze dat doet? “Je moet groot durven dromen en in jezelf geloven. Doe je dat niet, dan denk ik niet dat het je lukt.” En met groots dromen zit het bij Rochelle wel snor, zo is inmiddels gebleken. Deze zangeres is here to stay.

Biografie van Rochelle

Rochelle doet in 2007 al mee aan Idols. Ze is dan pas 15 jaar. Ze reikt tot de theaterronde, maar blijkt dan nog nét iets te licht. Drie jaar daarna is het wel raak. Ze rolt door de voorrondes van X Factor heen en wint de finale – met een overweldigende meerderheid van de stemmen. Zelf noemt ze dat haar golden ticket. “Ik weet niet of ik hier nu zou staan zonder dat programma”, vertelt ze.

Haar hobby werd werk. Het resulteert in de megahit ‘No Air’ en vervolgens debuutalbum ‘You vs. Me’ (2012). Rochelle gooit het roer daarna rigoureus om, gaat met een nieuw management in zee en richt platenlabel Young Elephants op. Ze is drukker dan ooit, maar ziet toch nog de mogelijkheid om hits als ‘All Night Long’, ‘Way Up’ en ‘Dont Let Me Go’ te scoren. Album ‘#Clubvibes’ (2018) is het (voorlopig) laatste tastbare bewijs van haar enorme talent.

Rochelle inhuren voor een liveshow of knallend concert

Wie haar hits ‘All Night Long’ en ‘Way Up’ kent, zal het niet verbazen: met tempo en contrast probeert deze hitzangeres om haar publiek te betoveren. “Ik denk niet in stijlen, maar als ik iets moet noemen, dan is het pop met een cross-over naar urban. Dat is uiteindelijk waar ik vandaan kom”, laat ze weten. “Mijn muziek moet niet te lief zijn en ik vind het lekker als je er een beetje op kunt partyen.”

Rochelle inhuren voor een concert betekent dus een garantie op een feestje. Als dochter van een Nederlandse moeder en Surinaamse vader is ze van alle markten thuis. Vul dat aan met haar internationale ervaring en één ding staat vast: Rochelle boeken voor een liveshow eindigt nooit in een teleurstelling. Of, wat zeggen we? Staat garant voor een knallende liveshow!

Veilig, snel en vertrouwd Rochelle boeken

Rochelle inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid van deze artiest neemt u contact op met een van onze medewerkers. U ontvangt binnen 24 uur een reactie, desgewenst inclusief (vrijblijvende) offerte.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Rochelle Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459