Rolf Sanchez boeken

Met zijn HIT single “Por si no te vuelvo a ver” bestormd hij op dit moment de Latin charts in de USA en Latijns Amerika en staat zelfs op 7 in de charts. Ook in Nederland gaat de single goed en neemt op dit moment de 15e plaats in de FunX Charts.

De jonge artiest werkt onvermoeibaar hard om zijn nieuwe muziek met de wereld te delen, net als zijn idolen die dit eerder succesvol gedaan hebben. Veel mensen trekken al snel de vergelijking met het Latin icoon Marc Anthony, iemand die al alles bereikt heeft wat menselijk mogelijk is. Marc heeft natuurlijk een geheel eigen stijl en dat is ook exact wat Rolfs doel is.
Rolf is gek op de Latin sounds  en heeft veel plezier in het schrijven van zijn teksten en het maken van mooie melodie lijnen. “Met elk lied wat ik zing, wil ik een deel van mijzelf geven aan het publiek”. Dat stukje Rolf komt soms tot uiting in een mix van traditioneel Latin met een vleugje pop in de mix maar natuurlijk ook in prachtige gevoelige ballads.

Er is geen betere manier om te ervaren wie en hoe hij is dan als hij live op het podium staat, het publiek een ervaring meegeeft en hen meeneemt op een reis vol met verschillende emoties. Hiermee creëert hij altijd wel een bijzonder moment. Zoals Rolf zelf zegt; “dat is het mooiste wat er is”.

Inmiddels heeft Rolf al vele mooie dingen mogen meemaken; zijn eerste eigen concert in 2013 is slechts een van de mooie ervaringen van de afgelopen jaren. Als finalist in de welbekende talentenjacht “X-Factor” kreeg hij zijn eerste platencontract, iets wat normaal gesproken alleen voor de winnaar van toepassing is.

Tijdens al deze hectiek werd duidelijk dat er mensen over de gehele wereld de video’s van Rolfs optredens in de show hadden gezien, waaronder de ervaren rot uit de Latin scene, Marcos Hernandez. Na diverse gesprekken en het samen werken aan muziek kwam Rolf steeds meer in contact met zijn culturele achtergrond. Rolf ademt Latin Sound en is nu klaar om zijn eigen muziek met de wereld te delen.
Er komen veel spannende gebeurtenissen aan. Als genomineerde voor “Revelatie of The Year 2015” by Premios Juventud en de enorme sprongen die de single maakt in de rotatie lijsten en de charts ligt de toekomst voor deze jonge artiest helemaal open.

Download PDF

Rolf Sanchez Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459