Romina Luciana boeken

Het eerste dat opvalt als Romina Luciana een club binnenkomt zijn haar looks, niet aan te ontkomen. Deze looks en voorkomen zorgen direct voor hoge verwachtingen. Een achtergrond in de modewereld en opleiding aan een professionele dansacademie maken Romina Luciana tot een vrouw die zeker is over wat ze komt doen: actie in de booth en het dak van de tent af draaien!

Met resident spots in de hotste clubs van Amsterdam bij feesten als bijvoorbeeld ‘PRESIDENT’ en Please Don’t Tell is Romina Luciana een goede bekende bij de juiste hotspots in binnen-, maar ook buitenland (Parijs, Berlijn, Londen, Suriname).

Met Romina Luciana in de booth worden jongens hals over kop verliefd en meisjes haar nr.1 fan. De juiste tracks, vibes en trends zijn onderdeel van haar eclectische waar van house tot hiphop/RnB in verweven zit.

Download PDF

Romina Luciana Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459