Romy Monteiro boeken

Op 13 november 1992 ziet Romy Monteiro het levenslicht in Utrecht. Als dochter van musicalactrice Antje Monteiro krijgt ze het artiestenbestaan van jongs af aan mee. Haar droom staat dan ook al vroeg vast: furore maken in de showbizz. Haar deelname aan The Voice of Holland, in 2014, is daar een eerste aanzet toe. Sindsdien kunt u Romy Monteiro inhuren voor concerten en optredens.

Haar optredens in de populaire talentenjacht vormen namelijk het begin van haar carrière als solo-artiest. Romy Monteiro maakt nog wel haar opleiding Marketing Communicatie af, maar stort zich daarna volledig op haar zangcarrière. Ze maakt datzelfde jaar nog haar debuut als musicalster in The Bodyguard en ontvangt daarvoor een Musical Award. Ze vestigt meteen haar naam.

Biografie van Romy Monteiro

Haar deelname aan The Voice of Holland betekent voor Romy Monteiro de definitieve doorbraak. Met de vertolking van Whithey Houstons ‘I will always love you’ doet ze de harten van velen smelten. Het avontuur eindigt in de kwartfinales, maar er is dan al geen weg meer terug – met Romy Monteiro is een nieuwe ster opgestaan. Gastoptredens bij RTL Late Night, het NOS Sportgala en het Musical Award Gala bevestigen dat.

Met het album ‘Tribute to Whitney’ uit 2017 scoort ze opnieuw een grote hit. De plaat stijgt naar de eerste plek in de Album Top 100 en blijft liefst 8 weken staan. Ondertussen timmert Romy Monteiro ook op een ander vlak aan de weg. Ze maakt haar presentatiedebuut bij Musical Sing-a-long, maakt indruk en krijgt met Mijn vader is de beste een eigen tv-programma. Later is ze ook te zien in het populaire It Takes 2.

Romy Monteiro inhuren voor een show of optreden

Romy Monteiro heeft in een paar jaar tijd bewezen dat zij één van dé upcoming talents is in de Nederlandse showbusiness. Niet alleen als (musical)zangeres, maar ook als presentatrice. U kunt Romy Monteiro bij ons inhuren voor een liveshow of concert, inclusief twee danseressen. Spektakel gegarandeerd dus!

Ze is momenteel druk bezig met het afronden van haar eerste echte soloalbum, waarvan de single ‘Stone by Stone’ (2018) een veelbelovend eerste voorproefje is. Het lijdt geen twijfel dat het na de release van haar eerste plaat storm gaat lopen voor deze artiest, dus wacht niet te lang met het boeken van Romy Monteiro voor een concert of optreden!

Snel, eenvoudig Romy Monteiro boeken

Wilt u meer informatie over Romy Monteiro en hoe u haar kunt inhuren voor een optreden? Neem dan even contact met ons op. U ontvangt altijd binnen 24 uur een passende reactie op uw aanvraag, eventueel samen met een vrijblijvende offerte op maat.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Romy Monteiro Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459