Ronnie Flex boeken

Ronell Langston Plasschaert, beter bekend onder zijn artiestennaam Ronnie Flex, is een geboren Rotterdammer die opgroeit in Capelle aan den IJssel. Als hij 14 is, zet hij zijn eerste serieuze schreden als artiest. Hij produceert beats en begint langzaam maar zeker ook rapteksten te schrijven. Het duurt vervolgens niet lang voordat zijn talent wordt opgemerkt. Nu, ruim tien jaar later, is Ronnie Flex inhuren een vaste garantie voor een topavond.

Ronnie Flex timmert tussen 2012 en 2018 flink aan de weg. In 2015 breekt hij definitief door bij het grote publiek met de opzwepende hit ‘Drank & Drugs’. De single met vriend Lil’ Kleine van rapcollectief New Wavebereikt de hoogste notering in de Nederlandse hitlijsten en ook in België slaat het nummer aan. Het begint daarna echt te lopen en het aantal boekingen van Ronnie Flex neemt een vlucht.

Biografie van Ronnie Flex

Tussen het prille begin en de roem en het succes van nu schuilt natuurlijk een verhaal. Zijn eerste singles, onder meer met Mr. Polska, MocroManiac en JeBroer, doen het goed, maar een echte hit blijft uit. Na de release van ‘Drank & Drugs’ wordt alles anders. Ronnie Flex staat nadien op Pukkelpop en op Lowlands, en verwerft verdere bekendheid door zijn deelname aan ‘Expeditie Robinson’.

Steeds vaker krijgt Ronnie Flex de vraag of ze hem kunnen inhuren voor feesten en festivals. In 2017 volgt het volgende hoogtepunt in zijn toch al voortvarende carrière als muzikant. Samen met Frenna reikt hij tot de hoogste positie van de Nederlandse hitlijst van Spotify. Met de albums ‘Rémi’ (3FM Award voor beste album) uit datzelfde jaar en opvolger ‘NORI’ uit 2018 klimt hij ook nog eens moeiteloos naar de hoogste klassering in de Album Top 100. En hij is goed en wel pas net begonnen…

Ronnie Flex inhuren als artiest op feesten en festivals

Ronnie Flex grossiert in vette hits, maar minstens zo befaamd zijn de liveshows. Die doet hij soms alleen, maar meestal met vrienden en mede-artiesten als Lil’ Kleine, Mr. Polska, Broederliefde en Famke Louise. Het maakt dat geen enkel optreden van dit multitalent hetzelfde is. Ronnie Flex boeken voor een show is daarom een gok, maar wel een gok met een 100% zekere winkans.

Dat blijkt onder meer op Lowlands, waar hij samen met Lil’ Kleine een verrassingsact verzorgt. Bezoekers die het concert bijwonen spreken van een georganiseerde chaos en lopen dagen later nog met de fijne beats in hun hoofd rond. De combinatie van megahits, een strakke line-up en gevoel voor show maakt dat het inhuren van Ronnie Flex voor een optreden nog altijd populairder wordt.

Ronnie Flex huren: de kosten en contact

Ronnie Flex boeken voor een festival of evenement regelt u via Artiestenbureau.nl. Wij nemen contact op met de artiest en zorgen ervoor dat alles geregeld wordt. Wilt u meer weten over zijn de beschikbaarheid of de prijzen? Bel ons, stuur een mailtje of vul het contactformulier in. U ontvangt dan binnen 24 uur een passende reactie of een (vrijblijvende) offerte.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Ronnie Flex Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl