Samantha Steenwijk boeken

Samantha Steenwijk ziet het levenslicht op 12 april 1986, in het Zuid-Hollandse Voorburg. Met badkamerconcerten voor vader en moeder laat ze al op jonge leeftijd zien dat ze geknipt is voor het vak als artiest. Als haar moeder haar op haar zestiende opgeeft voor een lokale talentenjacht, is het hek definitief van de dam. Samantha Steenwijk is vanaf dat moment te boeken voor optredens.

Het winnen van die wedstrijd is het zetje dat de zangeres nodig. Overdag blijft ze werken in de vishandel, maar ’s avonds trekt ze langs cafés om op te treden. Met het pakkende ‘Kom ga mee met mij’ breekt ze in 2009 definitief door. Haar spontante en open persoonlijkheid én een dijk van een stem maken Samantha Steenwijk zeer geliefd bij jong en oud.

Biografie van Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk komt van ver. De release van ‘Kom ga mee met mij’ is een eerste aanzet, maar landelijke bekendheid krijgt ze in 2013 dankzij haar optreden in de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen van SBS6. Ze eindigt daarin als derde en neemt de single ‘Zonder jou’ op, die de achtste plek in de Nederlandse Top 100 bereikt. En dat smaakt naar meer.

Heel wat hitsingles later verschijnt Samantha Steenwijk in 2017 in The Voice of Holland. Ze haalt de finale, maar grijpt nét naast de winst. Niemand kan dan echter nog om haar heen. Zo is Samantha regelmatig te zien op het TROS Muziekfeest, treedt ze op als gastartiest bij Toppers in Concert en scoort ze tussen 2016 en 2018 liefst tien hits in de iTunes Top 200.

Samantha Steenwijk inhuren voor een optreden

Samantha Steenwijk heeft zichzelf ten doel gesteld om de absolute top te halen. De ingrediënten daarvoor zijn aanwezig: veel nieuwe muziek uitbrengen, hard werken én uiteraard veel optreden. Dat doet ze met veel plezier en enthousiasme. Hierdoor is het inhuren van Samantha Steenwijk voor een concert of liveshow een garantie op een heerlijke avond.

Haar onvergetelijke optredens bij Toppers in Concert en later ook als onderdeel van de mega-productie Holland Zingt Hazes in Ziggo Dome tonen aan dat we hier met een rijzende ster van het zuiverste soort te maken hebben. Wacht dus niet lang met Samantha Steenwijk boeken voor een concert, want iedereen wil wat van deze goedlachse blondine. Haar agenda is voller dan ooit tevoren!

Samantha Steenwijk boeken via Artiestenbureau.nl

Wilt u Samantha Steenwijk inhuren voor een concert? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid, prijzen en voorwaarden. Wij zorgen ervoor dat u altijd binnen 24 uur een passende reactie krijgt. Indien gewenst kunt u ook meteen een (vrijblijvende) offerte aanvragen voor een concert van deze raszangeres.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Samantha Steenwijk Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459