San Holo boeken

Sander van Dijck (Zoetermeer, 26 november 1990) is een Nederlandse muziekproducent van onder meer future bass. Onder de artiestennaam “San Holo” treedt hij op. Hij geniet internationale bekendheid door zijn remix van Dr. Dre’s The Next Episode, welke nu meer dan 150 miljoen keer is bekeken.[1] Hij is sinds 2013 actief in de muziek en brak een jaar later door nadat hij zijn album “Cosmos” uitbracht. Hij is lid van enkele labels, waaronder Spinnin’ Records. Hij bezit ook zijn eigen label genaamd Bitbird, waar enkele van zijn singles op uitgekomen zijn waaronder “Still Looking” en “Light”.

In 2014 spande Walt Disney Pictures een rechtszaak aan, omdat zijn artiestennaam te veel lijkt op de naam van het Star Wars-personage Han Solo. Het bedrijf eiste naar schatting 5 tot 10 miljoen euro voor het inbreuk maken van het imago van het bedrijf.

Download PDF

San Holo Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459