Sandra van Nieuwland boeken

De Haarlemse zangeres Sandra van Nieuwland is onder meer bekend van haar deelname aan de derde editie van The Voice Of Holland.

Zangfestival

Sandra van Nieuwland studeert muziekwetenschap aan de Rijksuniversiteit Groningen en zingt in verschillende bands, vooral covers en jazz. Vanaf 2011 treedt zij ook solo op. In mei 2012 wint Sandra het Haarlems Zangfestival.

The Voice of Holland
Na haar succesvolle deelname aan The voice of Holland komt in 2012 het eerste, veelbelovende album van Sandra van Nieuwland, ‘And More’, uit. In november 2013 volgt de release van haar tweede album, ‘Banging on the Doors of Love’.In de eerste twee weken van 2013 staat Van Nieuwland met vijf hits tegelijkertijd in de Nederlandse Top 40, een record. Op de kerst-cd van Nick & Simon verschijnt een duet van Sandra van Nieuwland met Simon Keizer. In 2014 toert Sandra met een eigen theatershow door het land en ontvangt zij niet alleen een gouden plaat voor Banging on the Doors of Love maar ook een Edison Pop.

 

Download PDF

Sandra van Nieuwland Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459