Sandro Silva boeken

Sandro Silva is een van de meest veelbelovende nieuwe Nederlandse DJ/producer talenten op het moment. Hij staat bekend om zijn brede en energieke sets en melodieuze knallende tracks beinvloed door zijn jarenlange piano-studie.

Sinds Sandro zijn carriere op 15 jarige leeftijd begon in 2006 is hij in korte tijd uitgegroeid tot een gevestigde naam in de internationale dance scene en zijn zijn producties uitgekomen op de bekendste labels zoals (Steve Aoki’s) Dimmak Records, (Laidback Luke’s) Mixmash Records, (Tiesto’s) Musical Freedom en Newstate Records.

EPIC, een collab met Quintino,  uitgekomen op Tiesto’s label Musical Freedom, is een groot succes en eindigde wereldwijd hoog in dance-charts. De Youtube film van EPIC is zelfs al meer dan 1,5 miljoen keer bekeken.

Zijn laatste track, “Get Lower”, een track met de Nederlande MC Bizzey op de vocalen is getekend en released door een van de bekendste labels in Amerika, Big Beat/Atlantic Records.

De wereldwijd bekende DJ Laidback Luke zag al snel een talent in Sandro en door Luke’s coaching en support heeft Sandro’s carriere een vlucht genomen. Zijn talent is niet onopgemerkt gebleven door enkele van de grootste namen in de scene: “Prom Night” werd door toonaangevend DJ bij BBC Radio 1, Pete Tong gekozen als Essential Tune. Sandro’s platen krijgen regelmatig support door DJ’s als David Guetta, Sebastian Ingrosso, Eric Prydz, Tiesto, Laidback Luke en Steve Aoki.

Naast zijn eigen projecten wordt Sandro veel gevraagd voor remixen en heeft onder andere remixen gemaakt voor Pitbull, Ricky Blaze, Laidback Luke en Calvin Harris.

Naast het produceren van tracks en remixen is Sandro bijna continu onderweg en speelde hij in/op de crème de la crème van clubs en festivals waaronder EDC Las Vegas, Miami LIV, Creamfields Liverpool, Ministry of Sound London, Privilege en Ushuaia Ibiza.

Sandro is graag innovatief bezig en houdt ervan om te experimenteren met nieuwe sounds en genres in zowel zijn producties als zijn dj-sets. Dit heeft geresulteerd in een aantal coole releases in 2011 en aankomende releases in 2012..

Download PDF

Sandro Silva Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459