Sandy Kadau boeken

Zangeres Sandy Kadau staat garant voor spraakmakende, spetterende optredens waarbij prachtige ballads en up tempo nummers elkaar in rap tempo afwisselen.

Frogette
Sandy Kandau wordt geboren te Rheine. Zij groeit op in een muzikale familie met een Indonesische vader en een Nederlandse moeder. Al heel jong weet Sandy precies wat ze wil in haar leven: zangeres en actrice worden. Vanaf haar twaalfde doet zij mee aan verschillende playback- en soundmixshows. Ook schittert Sandy in de musical Cats als Rumpelteazer. Later wordt zij door René Froger gevraagd als achtergrondzangeres in de Frogettes. Vervolgens treedt zij op als achtergrondzangeres bij Candy Dulfer tijdens de Sax-a-go-go World Tour. In die tijd verschijnt ook Sandy’s debuutalbum ‘Nice to meet ya’.

Naast het zingen staat Sandy Kandau open voor andere uitdagingen. Zo presenteert zij bij TMF en is zij te bewonderen in de sprookjesshow van de Efteling en de dinnershow van Frank Wentink. Bovendien speelt Sandy in de soap Onderweg naar Morgen de rol van Nathaly.  Verder voorziet Sandy diverse commercials van een opvallende voice-over en is haar stemgeluid in verschillende tekenfilms te horen. In 2012 is zij te zien in de film Sint & Diego.

Quick Change
Sinds 2008 treedt Sandy Kandau op met zogenoemde ‘Quick Change’ acts, waarin zij zich razendsnel verkleedt en ook enige illusies verzorgt. Zij brengt nummers uit de Motown-periode, maar ook het meest recente repertoire van zangeressen als Anastacia, Kylie Minoque en Jennifer Lopez. Haar warme stemgeluid, sexy uitstraling en danskwaliteiten zorgen voor een ideale mix om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Op verzoek kunnen twee energieke dansers uit de stal van Extensions het krachtige stemgeluid van Sandy aanvullen met geraffineerde choreografieën.

 

Download PDF

Sandy Kadau Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459