Sharon Doorson boeken

Met haar iconische voorkomen en loepzuivere stemgeluid is Sharon Doorson inmiddels een gearriveerde naam in de muziekwereld. Begonnen als onderdeel van een meidengroep en daarna als soloartieste weet ze de harten van muziekliefhebbers keer op keer te veroveren. Het inhuren van deze getalenteerde zangeres vormt een garantie voor een spetterend optreden dat u nog lange tijd zal bijblijven.

Biografie van Sharon Doorson

Zoals zoveel artiesten van de huidige generatie, wordt het talent van Sharon Doorson ontdekt in een talentenjacht op televisie. Al op zesjarige leeftijd wint ze de Mini-playbackshowvan Henny Huisman en in de jaren erna blijft ze zeer actief in de wereld van dans, zang en musicals. Televisie blijft daarna als een rode draad door haar carrière lopen.

In 2004 neemt de zangeres deel aan het televisieprogramma Popstars: The Rivalsen vormt ze samen met vier andere meiden de band Raffish. Met het debuutnummer ‘Plaything’ scoren ze pardoes een nummer 1-hit en niet veel later volgt de release van het succesvolle album ‘How Raffish Are You’. Al snel boeken boeken tal van opdrachtgevers de band voor optredens op grote podia.

Sharon Doorson inhuren voor een optreden

Na enkele succesvolle jaren met Raffish liggen muzikale meningsverschillen ten grondslag aan het uiteenvallen van de band. Sharon besluit zang te gaan studeren aan het Conservatorium van Rotterdam en treedt in de tussentijd veelvuldig op naast verschillende grote DJ’s onder de naam MC Sharon D. In de Housescene maakt ze furore met haar krachtige stemgeluid en dito podiumpresence.

Het is weer de televisiewereld die haar carrière in 2011 een nieuwe wending geeft. Ze neemt deel aan het tweede seizoen van The Voice of Hollanden bereikt onder de vleugels van coach Marco Borsato de halve finale van de talentenshow. Haar legendarische optredens tijdens het programma vestigen haar naam definitief en sindsdien willen talloze opdrachtgevers haar inhuren als soloartieste.

Sharon Doorson boeken: wat is de prijs?

In de jaren na haar successen in The Voice of Hollandscoort Sharon Doorson diverse hits. ‘Fail In Love’, ‘Killer’ en ‘Something Beautiful’ zijn voorbeelden van nummers die het goed doen bij het publiek. Daarnaast haalt de sympathieke persoonlijkheid de landelijke media met haar deelname aan Expeditie Robinson, De beste zangers van Nederlanden The Big Music Quiz.

In de tussentijd werkt de zangeres onvervaard door aan haar voorspoedige muziekcarrière. Haar kenmerkende mix van pop en dance slaat aan bij een breed publiek en zorgt ervoor dat tal van eventorganisatoren haar willen inhuren.

Wilt u Sharon Doorson ook boeken voor een optreden? Neem dan contact op met Artiestenbureau voor meer informatie over de prijs en mogelijkheden. Graag vertellen wij wat deze artieste voor u kan betekenen en denken wij met u mee over de exacte invulling van een spectaculaire performance.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

Sharon Doorson Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl