Sharon Kips boeken

Kenners beschouwen Sharon Kips als een van de grootste zangtalenten die ons land op dit moment telt. Zij is bijvoorbeeld een van de weinige zangeressen die een loepzuivere hoge C kunnen zingen. Sharon zingt graag gospelmuziek, maar haar repertoire is veel breder.

X Factor
De in Amsterdam geboren Sharon Kips heeft landelijke bekendheid verworven als winnaar van het RTL 4-programma X Factor in 2007. Sindsdien richt zij zich volledig op haar zangcarrière. In 2007 verschijnt haar debuutsingle ‘Heartbreak away’ en haar debuutalbum, ‘Ten’. Dat jaar staat Sharon ook in het voorprogramma van Beyoncé in Ahoy en treedt zij op tijdens de EO-Jongerendag. Eind 2009 brengt Sharon haar tweede album uit, ‘Love will bring you home’.

Groei
In 2010 doet Sharon Kips als Mystery Popstar mee aan het televisieprogramma Popstars. Na dit Popstarsavontuur breekt een drukke periode aan, met veel optredens. In 2012 brengt zij niet alleen het gospelalbum ‘Amazing Grace’ uit, maar ook het zeer persoonlijke, Nederlandstalige album ‘Groei maar’.

Steeds weer is het publiek onder de indruk van de krachtige, heel pure verschijning van Sharon Kips. Zij is een authentieke rasartiest die haar talent ten volle ontplooit en haar levenshouding niet onder stoelen of banken steekt.

Wilt u Sharon Kips boeken? Neem contact op met ons artiestenbureau.nl

 

Download PDF

Sharon Kips Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459