Sherry Dyanne boeken

De Nederlandse zangeres Sherry Dyanne heeft haar tv-debuut gemaakt met een optreden in het actualiteitenprogramma ‘De Wereld Draait Door’ (DWDD). Presentator Matthijs van Nieuwkerk was onder de indruk van Sherry Dyanne: “De broeierige zwoele tijden van Billie Holiday en Dinah Washington lijken weergekeerd”… ” In Nederland is ze nog onbekend, maar in India is ze dagelijks te horen op de televisie in een autocommercial.”

Sherry Dyanne optreden bij DWDD
Nadat de redactie van DWDD Sherry Dyanne had zien optreden in Club Dauphine hebben zij haar direct uitgenodigd voor een live optreden in de show. De tot heden nog ongetekende artiest wist de studio te veranderen in een heuse vijftiger jaren jazz club.

Bekend in het buitenland

Naast haar bekendheid door de commercial voor het automodel Honda Jazz in India, is Sherry Dyanne een veelgevraagde artiest in Istanbul. Daar is zij al door een groter publiek ontvangen en wordt er regelmatig over haar geschreven in de media. Zij trad de afgelopen jaren voornamelijk solo op in Europa en de Verenigde Staten in onder andere Les Ottomans( Turkije), Camp Nou stadion(Barcelona), de Badcuyp(Amsterdam) en in de Bitterzoet (Amsterdam). Daarnaast heeft Sherry Dyanne het podium gedeeld met onder andere Michael Franti, Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis en Leon Ware.

De tot op heden ongetekend zangeres, werkt op dit moment aan haar debuutalbum en hoopt dit in 2010 uit te brengen.

Stijl, en repertoire,

Tijdens een optreden van Sherry Dyanne vloeien in het repertoire heden en verleden harmonieus in elkaar over . Haar muzikale interpretatie geïnspireerd, door de muzikale sfeer van de beroemde “Cotton Club” van de jaren 30.

Download PDF

Sherry Dyanne Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459