Sita boeken

Het is erg snel gegaan voor Sita Vermeulen, die een vliegende carrièrestart maakte door haar optreden in het TV programma Starmaker, waarin twaalf jonge talenten streden om een plekje in popband K-otic. Sita was vanaf het begin al een van de meest geliefde talenten door haar sympathieke uitstraling en zuivere, lekker in het gehoor liggende stem. Na korte tijd deel te hebben uitgemaakt van de immens populaire popgroep, dat een reeks nummer 1 hits scoorde en vele uitverkochte optredens deed, bracht Sita in 2001 haar eerste solosingle ‘Happy’ uit. Het vrolijke, up-tempo nummer werd gelijk een grote nummer 1 hit en maakte van Sita een van de populairste zangeressen van Nederland.

Haar gelijknamige debuutalbum was op de dag van release al goud en kwam binnen op #2 in de album Top 100. Eind 2001 nam ze ter gelegenheid van het huwelijk van Prins Willem Alexander en Maxima het duet ‘Lopen Over Water’ op met Marco Borsato. Ook dit nummer stond wekenlang op nummer 1 in de charts. Daarnaast won Sita een drietal TMF awards: voor Beste Zangeres, Beste Single (‘Happy’) en Beste Videoclip (‘Happy’). Inmiddels timmert Sita ook internationaal aan de weg. Eind 2002 stond ze hoog in de Franse hitlijsten met ‘Le Chemin’, een Franstalig duet met de band KYO. Er wordt momenteel hard gewerkt aan een tour met KYO en een speciaal op de Franse markt gericht album, met daarop ook een viertal Franstalige liedjes (o.a. geschreven door KYO). Met Come With Me voegt Sita een nieuw hoofdstuk toe aan haar succesverhaal, eentje waarin ze rijper, professioneler, en dynamischer oogt en klinkt.

Naast zangkwaliteiten bleek Sita ook over leuke presentatietechnieken te beschikken. Samen met Co Rowold presenteerde zij tot voorkort elke zaterdag een ochtendshow bij Jetix, The Max. Het komende seizoen is ze bij Jetix te zien als host van onder andere de programma’s, De Karaokeshow en Ga voor gezond. Ook heeft zij afgelopen jaar de stem vertolkt voor een van de Dwergluiaards in de zeer succesvolle film Ice Age 2 The meltdown.

Download PDF

Sita Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459