Snelle Jelle boeken

Snelle Jelle is een Amsterdamse producer en DJ die al meer dan 10 jaar samenwerkt met de grootste namen uit de industrie. Hij draait in verschillende clubs door het hele land. Hij zit in het vaste DJ team van Encore, dè wekelijkse clubavond in de Amsterdamse Melkweg.

Jelle staat bekend om zijn vooruitstrevende track keuze en zijn technische skills. Zijn invloeden komen voornamelijk uit de urban hoek, iets dat duidelijk terug te horen is in zijn geluid. Op festivals ziet men hem graag terug op de eclectische stages tussen namen als The Partysquad & The Flexican. Zijn producties kwamen o.a. langs bij de radioshow Diplo & Friends en als producer werkte hij samen met namen zoals: Gers Pardoel, Sjaak, Adje, Kraantje Pappie, The Opposites en The Partysquad. Daardoor is het bijna vanzelfsprekend dat Jelle de vaste curator van de NLHiphop Playlist van 22tracks is.

Na zijn set op Mysteryland ‘15 kreeg hij openlijk erkenning van DJ Jazzy Jeff op Twitter die zijn set had gehoord. Snelle Jelle is dus met recht ‘Your favorite dj’s favorite dj te noemen.’

Snelle Jelle staat garant voor een energieke set, vol dansbare bangers. Hij is beschikbaar voor clubavonden, support programma en festivals.

Download PDF

Snelle Jelle Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459