Souls United boeken

Over Souls United

De funkysound van nu, de beste muzikanten en een waanzinnige show; dat is wat je kan verwachten van SoulsUnited. Een band die zowel als coverband  een onevenaarbare performance weggeeft, als ook samen met bekende artiesten er één groot feest van kan maken.

Drijvende kracht achter deze formule is dan ook Thomas Bank, een muzikale held die al het podium heeft mogen betreden als toetsenist met o.a. Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer, Angie Stone en niet de minste: Lionel Richie. Met een verzameling van topmuzikanten om hem heen, startte hij de waanzinnige band Souls United en deze is vandaag de dag niet meer weg te denken van de Nederlandse podia.

“Stuk voor stuk muzikale helden die als doel hebben om mensen samen te brengen met muziek. En daar leggen zij zelf ook al hun ziel en zaligheid in. Een bizar gave show die ook nog eens samen met te gekke artiesten geboekt kan worden.” – Bart van de Beek, Eventbureau.nl

De show van Souls United boeken

De professionele show van Souls United is een unieke beleving. De band is thuis in diverse stijlen, maar altijd funky en soulful.  Van de bekende oldies tot aan pop, dance en de moderne hits; alles sluit naadloos aan op de gewenste sfeer en setting van het event!

Van een kleinere setting tot een grote productie met (bekende) gastartiesten en spectaculaire special effects; dit is slechts een greep van de mogelijkheden bij Souls United. Podia waar zij reeds stonden waren o.a. voor feesten van Heineken, Booking.com, Eventbureau.nl, Shirma’s Soul Kitchen en KPN Soundcheckers TV show.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en boekingen vrijblijvend contact met ons op!

Download PDF

Video's

Paleis het Loo – 7 sep 2018 – Event Rabobank – Organisatie Het Bruidsmeisje (Vivian ter Huurne) – Muziek door LoveSound van Souls United – Photocredits FotoMX-214

Souls United Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl