Stanley Burleson boeken

Stanley Burleson bekend van zijn rollen in vele bekende musicals volgde zanglessen bij onder anderen Gerard Meyer, Jan Polak, Adriaan van Limpt, Frits Hassoldt en Alberto ter Doest. Daarnaast kreeg hij dansles van Tine Teeling, Ineke Huissen en Rick Atwell.

Stanley speelde onder andere in de musicals Cats, Les Misérables, Miss Saigon en Beauty And The Beast.

Ook als choreagraaf, regisseur, zanger en stemacteur is hij actief. Zo deed hij de choreografie voor het televisieprogramma’s van Karin Bloemen, John Kraaijkamp Musical Awards Gala en Filmpje van Paul de Leeuw. Was choreograaf voor onder andere de theater-programma’s La Bloemen, La On Tour, Boyband, Dancing Queens, Musicals In Concert II en Musicals In Ahoy, Ciske de Rat, Sunset Boulevard, JOSEPH And The Amazing Technicolor Dreamcoat en Cirque Stiletto.

Hij was juryvoorzitter in het televisie programma Sterrenjacht en Let’s Dance. Speelde een gastrol in Baantje en Mijn dochter en ik.

Stanley won ook meerdere prijzen zoals de Gouden Notekraker (1998), een John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Mannelijke Hoofdrol (Elisabeth & Passion) en voor Beste Choreografie (Ciske de Rat). Hij sleepte samen met zijn compagnon de nominatie Beste Choreografie voor JOSEPH And The Amazing Technicolor Dreamcoat in de wacht.

Stanley bracht in 2001 de solo cd Geef Me De Ruimte uit. Daarnaast leent hij zijn stem aan diverse tekenfilms, waaronder Mulan, Anastasia, Ice age, The Princess and the Frog en Puss in Boots

Download PDF

Foto's

Video's

f47-stanley_burleson_5493marloesbosch.1280×1280
f47-stanley_burleson_5493marloesbosch.1280×1280

Stanley Burleson

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459