STEAM boeken

We proudly present you: STEAM, The All-Female Coverband. De girlpower stoomt van het podium met een hoge dosis energie, sexy outfits en een indrukwekkende liveshow.

Who run the world? GIRLS!

Verwacht van STEAM geen brave liefdesliedjes of ingestudeerde danspasjes. Deze meiden weten wat ze willen: de tent omver blazen met retestrakke medleys. Cheesy guilty pleasures, langharige rock classics, dampende meezingers en stoute urbanglijers. Van ABBA tot Bon Jovi en van Kiss naar The Black Eyed Peas. Zelfs de Happy Hardcore uit de jaren 90 wordt door deze dames niet geschuwd. Maar dan wel allemaal in een lekker rock rokje, wat gelijk voor nóg meer energie zorgt! Compleet met spectaculaire special effects is STEAM, dé feesttent- en festivalkraakster van 2019!
Onder de indruk en wil je zeker weten dat de hotshots van STEAM dit jaar bij jullie de tent op de kop zetten, boek dan snel!

Download PDF

STEAM Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459