Stepherd & Skinto boeken

Na zijn televisie-debuut op state TV in oktober 2008 is het balletje als een razende gaan rollen voor Skinto. Na een Londons bezoek aan zijn neef was hij helemaal om en is UK Grime de sound waarmee Skinto Nederland zal gaan veroveren. Alleen al door zijn positieve, maar vooral energie op het podium zal hij elke zaal op zijn kop zetten en is het alleen nog maar afwachten wanneer dit toptalent doorbreekt.

Via State Magazine bracht hij al de gratis EP “Vuurstarter” uit en sinds zijn kersverse signing bij Nouveau Rich is hij bezig met de afronding van zijn nieuwe EP die hij samen met labelgenoot Stepherd maakte. De release van hun eerste single ‘Gat In De Vloer’ op een productie van Boaz van de Beatz was al een groot succes en werd binnen korte tijd al meer dan 80.000 keer bekeken via Youtube. Samen met hem zal hij dan ook dit voorjaar de podia in Nederland en België bestormen!

Download PDF

Stepherd & Skinto Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459