Supergaande boeken

Supergaande is het Nederlandse YouTube- en rapduo Nesim El Ahmadi en Quentin Correia, die onder hun pseudoniemen Nesim Najih en Qucee onderdeel uitmaken van het TRIFECTA-roster. Met spraakmakende formats als ‘Accepteer de Punchline’, ‘Foute Matties’ en uiteenlopende ‘Specials’ bouwen de mannen binnen de kortste keren een volgerschare van 400.000 abonnees op YouTube op. Daarna gaat het razendsnel.

Sinds juli 2017 maken de twee als DJ-duo ook furore op festivals en clubavonden. Geen wonder, want al vóór het ontstaan van Supergaande timmeren zowel Nesim als Qucee al hard aan de weg op muzikaal vlak. Nesim brengt in 2016 een soloalbum uit met de titel ‘Altijd Dankbaar Nooit Tevreden’ en Qucee maakt furore in de beroemde ‘Punchoutbattles’ en brengt met ‘Trots’, ‘Rennen voor later’ en ‘Alles omhoog’ al een paar succesvolle singles uit.

Biografie van Supergaande

Het gezamenlijke muzikale avontuur begint in juli 2017, bij toeval. Het duo interviewt op straat een jongen, die op een vraag reageert met: ‘Pardon? Doe normaal!’. Die video gaat viraal. Supergaande besluit vervolgens om deze quote te gebruiken voor het nummer ‘Pardon Doe Normaal’, dat meteen uitgroeit tot een vette internethit. Ook staat de track 14 weken lang in de Single Top 100. Dat succes spoort Nesim en Qucee aan om keihard door te blijven gaan.

Platenlabel TRIFECTA (van Ali B) lijft Supergaande in, en de single ‘Wat Nog Meer?’ – in samenwerking met Keizer– knalt de hitlijsten binnen. ‘Accepteren’, ‘Kijken Mag’ en ‘In Je Town’ vormen vervolgens het definitieve bewijs dat Supergaande voorlopig van geen wijken wil weten. Sterker nog: dat we nog veel meer lekkers mogen verwachten! U kunt Supergaande inhuren als artiestenduo voor concerten, clubavonden en festivals.

Supergaande inhuren voor een moddervette show

Supergaande bouwt binnen de kortste keren een fanschare op waar de meeste Nederlandse artiesten alleen maar van kunnen dromen. Zij spreken hun taal en worden overal gevolgd, waar ze ook gaan. Een live performancevan het DJ- en rapduo is dan ook een garantie op een vol (gekken)huis. Hun missie is simpel als maar zijn kan: het dak moet eraf.

Wilt u Supergaande boeken voor een concert of liveshow? Houd dan rekening met hordes gillende meisjes, meeschreeuwende jongemannen en zo nu en dan die verdwaalde volwassene die dit toch eigenlijk ook wel ‘heel erg lekker’ vindt. De mannen bouwen ondertussen gestaag verder aan hun aantal followers op YouTube en blijven groeien. Of beter gezegd, ze blijven supergaande.

Veilig, snel en vertrouwd Supergaande boeken

De doldwaze, komische en goedgebekte mannen van Supergaande inhuren voor een knallend concert? Dan bent u bij Artiestenbureau.nl aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie over prijzen, beschikbaarheid en voorwaarden. U ontvangt binnen 24 uur een (vrijblijvende) offerte op maat.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

 

Download PDF

Foto's

Supergaande Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459