Sylver boeken

Sylver is een Belgische dance-act bestaande uit producer Wout van Dessel, zangeres Silvy De Bie en gitarist John Miles Jr.

In 2000 verscheen de eerste single “Turn The Tide” van Sylver, toen nog Liquid feat. Silvy. Het nummer stond drie weken op n° 1 in de hitlijsten. Een jaar later kwam de volgende hit “Skin” uit, die het bracht tot in de tweede plaats in de hitlijsten. Het daaropvolgende album “Chances” bevatte nog de toppers “In Your Eyes”, “Forever In Love” en “Forgiven”.

Met “Love Is An Angel” volgde een tour in Duitsland. In 2008 werd de single “One World One Dream” uitgebracht, een nummer dat in de running was (het haalde de finale) voor de Olympische Spelen 2008. Het vijfde album “Sacrifice” lag in 2009 in de winkels. De nummers “I Hate You Now” en “Foreign Affair”  werden absolute hits.

Op 26 en 27 maart 2010 gaf Sylver twee succesvolle liveconcerten in de Lotto Arena te Antwerpen, ter gelegenheid van 10 jaar Sylver. Eveneens werd hun 1ste succesvolle single ‘Turn The Tide’ in een nieuw kleedje gestoken en opnieuw uitgebracht.

Download PDF

Sylver Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459