Tailormade Music by Brenda Bee boeken

Of het nou gaat om een optreden in een theater of voor een groot publiek in een concerthal, Brenda weet altijd het gewenste effect te bereiken. Dit kan door middel van kleine intieme liedjes of te gekke rockbalads.

Brenda haalt haar inspiratie uit het leven. Zij schrijft net zo lief liedjes in opdracht van een persoon, bruidspaar of bedrijf als wanneer zij deze schrijft voor haar eigen album.

Brenda is uniek en dat hoor je terug in haar muziek. Zij laat zich niet beïnvloeden door anderen en blijft dichtbij zichzelf en haar creativiteit. Haar hele leven staat in het teken van muziek, al van jongs af aan. Op het podium en in de studio voelt zij zich als een vis in het water.

“Het maakt mij gelukkig als ik met hetgeen ik het liefst doe, muziek schrijven en performen, een klein beetje glitter en glans kan aanbrengen in het leven van andere mensen.” aldus Brenda.

Brenda is Cum Laude afgestudeerd als Singer & Songwriter aan het Conservatorium in Enschede. Een aantal jaar later heeft zij haar eerste album uitgebracht (Sweet Disguise) en drie jaar later volgde het tweede album (Young and Foolish).

Zij zingt echter niet alleen eigen werk, al sinds 2012 tourt Brenda door Nederland, Duitsland en België met verschillende muzikale shows zoals The Best of Britain en Motel Westcoast en maakt zij de muziek voor verschillende bekende merken.

Download PDF

Tailormade Music by Brenda Bee Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl