The Boston Tea Party boeken

De Boston Tea Party is dé superspontane TOP- feestband van Nederland en volgens insiders Neerlands beste en vooral leukste feestband.

Feest der herkenning
Met bekende hits en veel mash-ups van über lekkere oude en nieuwe feest-classics brengen we jouw Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

What You See Is What You Get
De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!

Altijd 3 blazers & 3 zangeressen!
Een pompende vier man sterke ritmesectie, drie spetterende en knetterende blazers, drie super-spontane mooie getalenteerde zangeressen aangevuld met spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow.

Is This A Party Or What?!
Volgens insiders is de Boston Tea Party Nederlands beste feestband. Maar geloof dat niet omdat dat nu zo gezegd wordt, kom dat zelf maar eens beoordelen!

Specials
Met of zonder bekende Artiest live op het podium, of andere specials als leuke extra’s bij een show. Het tiental maakt al jarenlang elke keer weer van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt. En dat is te zien!

Download PDF

Video's

Schermafbeelding 2018-04-18 om 12.37.09
Schermafbeelding 2018-04-18 om 12.31.37

The Boston Tea Party Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459