The Exclusive Strings boeken

The Exclusive Strings boeken: Een eigentijdse sound met een mix van klassieke en popmuziek gebracht door geschoolde topmusici die op het podium een metamorfose ondergaan.

Deze exclusieve meidengroep bestaat uit de spaanse Nancy Tormo, de franse Blandine Moreau, de bulgaarse Elena Lavrenov en de belgische Larissa Lismont.  Achter de schermen wordt de groep bijgestaan door heel wat ronkende namen.

The Exclusive Strings boeken voor uw evenement.

De nabije toekomst oogt alvast zeer mooi voor ’The Exclusive Strings’.  In februari 2006 vond de dubbele avant-première plaats in de prestigeuze Koningin Elisabethzaal van Antwerpen (Belgium). Een maand later volgde, tijdens de Nacht van Exclusief, de première in het casino van het mondaine Knokke. Ondertussen staat hun agenda overvol met prestigieuze concerten.

Bovendien geven de solistes een woordje uitleg in hun moedertaal, al blijft de voertaal Engels.  The Exclusive Strings musiceren volledig draadloos, wat de nodige interactie met het publiek garandeert.

Tijdsduur: 1 x 30 min.
Prijsklasse: €3000 – €4000

Download PDF

The Exclusive Strings Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459