The Glamour Lady’s boeken

The Glamour Lady’s worden gevormd door 3 absolute vakvrouwen die het vak als geen ander verstaan en kunnen bogen op een grote dosis ervaring in de Showbizzwereld. De ‘front Lady’ van deze Glamour Formatie is niemand minder dan de van oorsprong Amerikaanse zangeres DONNA LYNTON. Donna maakte 3 jaar lang deel uit van de Amerikaanse formatie ‘The Ronettes’ waarmee ze oa. de wereldhit ‘Be My Baby’ scoorde. Donna miste de gezelligheid, sfeer en de glamour van een groep door de jaren heen toch en uiteindelijk ging het bloed kruipen waar het niet gaan kan ! Donna heeft besloten om met 2 andere Diva’s, Debbie en Vivian de handen ineen te slaan en door het land te gaan touren met de show : ‘A Tribute To The Supremes’. De titel spreekt al boekdelen ; The Glamour Lady’s brengen een show vol Amerikaanse Glitter & Glamour waarin de grote successen van The Supremes en The Ronettes elkaar in een hoog tempo afwisselen.

Donna Lynton heeft inmiddels een stormachtige carriere achter de rug. Buiten ‘The Ronettes’ werkte ze in Amerika als soliste met wereldsterren als The Tempations, Ray Charles en The Supremes. De orginele Motown-muziek uit de ’60 en ’70-er jaren is Donna dan ook helemaal op het lijf geschreven. Naast haar eigen successen met ‘The Ronettes’ was ze ook nauw betrokken bij The Supremes. Donna is nog steeds goed bevriend met ex-leden van deze formaties, en zij hielpen Donna bij het samenstellen van de show. In Nederland scoorde Donna als soliste ook een aantal hits zoals ‘Charlie’s Angels (theme from Charlie’s Angels)’, ‘Let The Curtains Fall’ en ‘Send In The Clowns’. Met The Glamour Lady’s gaat Donna absoluut terug naar haar roots……..de Motown-tijden van weleer verpakt in een show waarin Glitter & Glamour de boventoon voeren !

Debbie is absoluut geen onbekende in het vak. Ze woonde ongeveer 5 jaar in Amerika en trad 4,5 jaar op in het Mekka van de Showbizz, Las Vegas. Debbie kent als geen ander de klappen van de zweep, en het Motown-repertoire is haar met de paplepel ingegoten. Debbie en Donna kennen elkaar uit de periode dat ze samen in Amerika werkzaam waren. De samenwerking tussen Donna en Debbie was dan ook niet meer dan een logische stap voor deze ‘Diva’s Of Motown’.

Vivian heeft een enorme staat van dienst opgebouwd in de wereld van Glitter en Glamour. Zo was zij te zien in diverse grote musicals en toneelstukken zoals Miss Saigon en Der Buddy Holly Story. Daarnaast tourde zij de hele wereld over met de Braziliaanse Show Dansgroep

Brasil Tropical. Kortom : een dame met internationale allure die geheel tot haar recht komt in The Glamour Lady’s.

The Glamour Lady’s brengen een non-stop show van 30 minuten waarin ‘The Best Of Motown’ – nummers elkaar in een hoog tempo afwisselen. De ultieme Motown-songs van weleer, waarvan enkele songs met elkaar zijn verweven in de ultieme Mega Motown- Medley waarmee The Glamour Lady’s op een spectaculaire wijze hun imposante optreden zullen afsluiten ! Een ware flash-back naar de tijd van de plateauzolen en de glitterbollen !

The best of Motown………………haal uw dansschoenen maar alvast uit de kast !

Download PDF

The Glamour Lady’s Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459