The Partysquad boeken

Architecten zijn het, Ruben Fernhout (MC Ruben) en Jerry Leembruggen (DJ Jerry), de befaamde gezichten van The Partysquad. Architecten van de Nederlandse eclectic scene zoals we die vandaag de dag kennen. De twee ontmoeten elkaar al in 1998, ver voordat ze hun eerste nationale hit scoren. Nu, ruim twintig jaar later, is The Partysquad een begrip. En u kunt de heren bij ons boeken voor een optreden.

The Partysquad is inmiddels een internationale DJ-formatie, die wereldwijd aanzien geniet. Met hitsingle na hitsingle vinden zij non-stop de nieuwe clubsound van de toekomst uit. Net als je denkt dat je alles wel gehoord hebt, komen Ruben en Jerry weer een geheel nieuw geluid en verleggen ze hun grenzen weer nét even verder. The Partysquad is met recht een baanbrekende act.

Biografie van The Partysquad

De grote doorbraak van The Partysquad vindt plaats in 2005, met de single ‘Wat wil je doen’. De track knalt de hitlijsten binnen. Opvolger ‘I’m sorry’ en vooral ‘Rampeneren’ bevestigen hun status. Daarna gaat het hard. Heel hard. Vanaf 2009 volgen de eerste internationale release op hitlabels als Spinning’, Universal, Mad Decent en Dim Mak Records. The Partysquad werkt onder meer samen met Major Lazer, M.I.A. en Afrojack.

De mannen gaan hard, ze gaan lekker en ze doen het allemaal. Feilloos blijven ze stylen blenden, wat resulteert in nóg meer knallers. Met revolutionaire tracks als ‘Oh My’, ‘Original Don’ en ‘Double Bubble Trouble’ vullen ze in no-time iedere dansvloer, waar dan ook ter wereld. De lijst met indrukwekkende co-producties blijft ondertussen ook gestaag groeien. The Partysquad weet van geen wijken.

The Partysquad inhuren voor een moddervette liveshow

The Partysquad houdt gigs over de hele wereld, maar is ook met regelmaat ‘lekker terug in eigen land’. U kunt ze inhuren voor een onverslaanbare, energieke live performance om de vingers bij af te likken. Met ervaring op festivals als Tomorrowland, Glastonbury en Ultra is het platspelen van een festivalweide, zaal of concerthal voor The Partysquad hun tweede natuur.

Ze nemen dan ook niet alleen het podium en de crowd over – ze breken de héle tent af en geven les aan iedereen die kijkt. En met hun meest recente album ‘Nachtwacht’ (2018) als laatste wapenfeit, zijn Ruben en Jerry klaar om hun bereik nóg verder te vergroten. En, natuurlijk, om hun shows nóg gekker, energieker en onvergetelijker te maken. Wat nou oude rotten in het vak? The Partysquad begint pas!

The Partysquad boeken voor een concert

Op zoek naar een act die iedere plek moeiteloos ombouwt tot een feestzaal? Dan moetu The Partysquad inhuren. U kunt bij ons terecht voor boekingen, of meer informatie over deze artiest. Meer weten? Neem contact op, dan ontvangt u binnen 24 uur een passende reactie.

Biografie © Artiestenbureau.nl – Almere

Download PDF

The Partysquad Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459