The Prophet boeken

Dov J. Elkabas (Amsterdam, 5 november 1968) is een Nederlandse dj die op veel hardcorefeesten/hardstylefeesten draait onder de artiestennaamThe Prophet. Hij is ook bekend onder de naam The Masochist en vroeger onder de naam Akhnaton.

Dov Elkabas begon met draaien in 1983, nadat hij in Het Nijlpaardenhuis een feest bezocht. Hij kocht zijn eigen draaitafels en begon te experimenteren. Hij begon op een aantal feesten onder de naam Akhnaton te draaien. In 1991 begon hij The Dreamteam samen met DJ Dano,Buzz Fuzz en Gizmo. Deze groep stoomde de wereld klaar voor de toen nog vrij onbekende gabber en hardcore. Later begon hij zich echter meer richting hardstyle en andere stijlen te richten, zo veranderde hij zijn muziek voornamelijk naar 150 Bpm (beats per minute.) Tegenwoordig heeft hij zijn eigen platenlabel: Scantraxx Recordz. Op het moment draait The Prophet het liefst rave, hardcore, hardstyle, club en progressive. Sinds 2003 draait Jochem Middelveld (ook bekend als DJ Damage) onder de naam The Masochist.

Download PDF

The Prophet Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459