The Recipe boeken

The Recipe, dé non-stop partyband. Alle hits in de mix, de allerlekkerste dansbare bekende covers achter elkaar door, dát is The Recipe live! Maar dat is nog niet alles, je krijgt ook een vleugje rock en een scheutje Nederlandstalige meezingers. Ons recept lukt altijd, het heeft zich al honderden keren bewezen, in binnen- en buitenland. Dat ligt niet alleen aan het unieke concept maar ook aan de frisheid, het plezier en het enthousiasme dat elk optreden weer van het podium spat: we love to party with you!

Standaard neemt The Recipe een waanzinnige geluidsset en een basislichtshow mee.
Om onze non-stop show helemaal af te maken raden we je onze uitbreidingsopties met (bewegend) licht en een zwart sterrendoek aan een trussconstructie sterk aan. Onze ingespeelde technici zorgen dat licht en geluid perfect aansluiten bij de show. Ook dit onderscheidt ons van veel andere feest- en coverbands. In combinatie met een podium krijgt zowel band als publiek nog meer live gevoel! Informeer naar de mogelijkheden.

Wil je nog meer non-stop party zodat het feest ook doorstoomt als The Recipe even pauzeert, boek ons dan samen met een DJ. Deze aanvulling stuwt je feest tot ongekende hoogte! Uiteraard wordt overlegd met de DJ zodat je niet dezelfde nummers langs hoort komen. Of je een DJ wilt in dezelfde stijl als The Recipe of juist heel anders als contrast, we denken graag met je mee. We zijn natuurlijk te boeken in combinatie met de DJ van jouw keuze. The Recipe is een fantastisch hoofdgerecht, met een DJ erbij zorg je voor een heerlijk dessert.

The Recipe heeft het podium gedeeld met artiesten als Gerard Joling, Lee Towers, Jeroen van der Boom, Gordon, Xander de Buisonjé, René Froger, Re-Play, Antje Monteiro, Monique Klemann (Lois Lane), Het Goede Doel, Boris, Berget Lewis, Lisa Lois, Linda Estelle (T-Spoon), Mai Tai, Nathalie Makoma, Dries Roelvink, Edsilia Rombley, Vinzzent, Alderliefste en DJ’s als Don Diablo, Mental Theo en vele anderen. We begeleiden ook graag bekende artiesten als toevoeging op onze non-stop show, Voorgerecht / rustige set:

The Recipe speelt altijd vol gas met als doel FEEST, dat is onze specialiteit. Wij zijn echter ook prima in staat uw voorgerecht te verzorgen door op verzoek een rustige openingsset te spelen. Dit doen we graag in overleg met de opdrachtgever als de omstandigheden erom vragen! Denk aan jazzy, easy listening en poppy nummers, instrumentaal en met vocalen. Uiteraard verzorgen wij standaard achtergrondmuziek van cd / ipod vor aanvang van de show en in de pauzes indien noodzakelijk.

Download PDF

Video's

Schermafbeelding 2018-04-30 om 10.25.04

The Recipe Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459

Referenties

Ons jubileumfeest en het seminar waren SUPER. Complimenten!

John Settels, Settels Savenije

Boomerang en Romy Monteiro waren waanzinnig

Bart van de Beek, Eventbureau.nl