Thom Bold boeken

Nieuwkomer aan het Nederlandse housefront is de Amsterdamse Thom Bold. Hij gooide hoge ogen met zijn remix van MJ’s ‘Rock With You’ en scoorde hiermee zelfs een bescheiden clubhit. Grote acts als Bakermat en Mike Mago draaide met regelmaat de track, waardoor Thom Bold snel naamsbekendheid kreeg. In no time is hij uitgegroeid tot publieksfavoriet door zijn gigs in onder andere de Chicago Social Club en Club REX.

Door zijn housesound en zijn eclectische visie zet hij de dansvloer zonder moeite naar zijn hand. Ook buiten de grenzen van Nederland is hij niet onopgemerkt gebleven. In Dublin, Ierland zijn ze zelfs zeer gecharmeerd van zijn draaitechnieken. Na zijn eerste optreden, is hij meteen teruggevraagd voor een tweede gig.

Op dit moment lopen er meerdere aanvragen vanuit de US. Én staan er een aantal toffe releases gepland op Machete Gold (Future House Music) en BMKLTSCH! (Spinnin’). Het nieuwe jaar heeft nu al veel moois in petto voor Thom Bold.

Download PDF

Thom Bold Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459