Tilt boeken

Tilt is begonnen als kwartet, maar ze gaan nu alweer jarenlang met zijn vijven door het leven. De mannen van Tilt zijn met hun coverrepertoire graag geziene gasten in feesttenten en discotheken maar ook op bruiloften en partijen.

Tilt ontstond einde jaren zeventig als een schoolbandje, dat veel pop/ rockcovers speelde. Zanger Frenk de Wert is het enige overgebleven bandlid van het eerste uur. Samen met zijn muzikale makkers werd in 2005 het 25-jarig jubileum van de band gevierd. De bijbehorende DVD van het concert in de Kersouwe werd tevens in dat jaar gepresenteerd.

Het uitgangspunt bij elk Tilt-optreden is dat de tent op z’n kop moet. Doordat de groep altijd heeft vastgehouden aan dit uitgangspunt heeft zij, na al die jaren, nog steeds een druk bezette agenda.

Al jarenlang speelt de groep meer dan 100 optredens per jaar. Data welke worden ingevuld met optredens in discotheken, feesttenten, bruiloften, bedrijfsfeesten en partijen. Doordat de groep kan putten uit een enorm breed repertoire, is de groep geschikt voor iedere festiviteit.

Het succes van de groep laat zich verklaren in het feit dat de groep altijd met twee benen gewoon op de grond is blijven staan. Ondanks dat zij bijna alle grote Nederlandse sterren al hebben geleid, van Lee Towers tot Marco Borsato tot Arne Jansen, heeft de groep altijd gekozen om het coverrepertoire te blijven spelen. In loop der jaren zijn er wel een aantal CD-albums uitgekomen, maar ook daarop staan gewoon de covernummers die de band altijd speelt.

Een ander aspect van het succes is het feit dat de groep beschikt over een fantastische lichtshow. ‘Onze lichtshow ondersteunt een optreden mag niet overheersen. Die balans is best wel moeilijk om te vinden maar wij denken dat wij de juiste formule hebben gevonden’, zegt Frenk.

Download PDF

Tilt Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459