Tim Douwsma boeken

Tim Douwsma werd bekend door zijn deelname aan het programma So You Wanna Be a Popstar. U kunt Tim Douwsma inhuren voor een optreden.

Zangcarrière
Douwsma groeide op in Drachten en deed na de middelbare school een sportopleiding aan het CIOS. Een zang- en acteercarrière trok hem echter dusdanig dat hij al snel stopte met zijn studie. Daarnaast deed Douwsma modellenwerk.

In 2007 leerde het grote publiek hem kennen door zijn deelname aan de talentenjacht So You Wanna Be a Popstar. Hij gooide hoge ogen met zijn optredens en eindigde uiteindelijk op de vijfde plaats.
Na zijn deelname aan het populaire programma werd zijn debuutsingle Wil je bij me blijven slapen uitgebracht. Het nummer kwam uiteindelijk op de 18e plaats in de Single Top 100. Vervolgens lanceerde hij het nummer Ga uit.

Film
In 2009 speelde hij een kleine rol in de film De Hel van ’63, geregisseerd door Steven de Jong. Een jaar later bracht hij zijn nieuwste single Je bent de hemel uit, een bewerking van het Spaanstalige Yo No Se Manana.

In 2011 was hij korte tijd te zien in het programma Sterren Dansen op het IJs. In 2012 nam hij deel aan het Nationaal Songfestival, waarin hij de finale haalde. Hij wist het programma niet te winnen, maar zijn nummer eindigde wel op de 79e plaats.

In 2014 deelde hij namens Nederland de punten uit tijdens het Eurovisiesongfestival.

 

Download PDF

Tim Douwsma Boeken

Heeft u vragen over beschikbaarheid, prijzen of het boeken van artiesten? Neem dan gerust contact met ons op! We sturen altijd binnen 24 uur een passende reactie of vrijblijvende offerte.

Info & boeken 085-4013459